Winkelwagen

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen

Balanceren met licht en schaduw.

Met onze rolgordijnen kun je spelen met licht en schaduw. Zo creëer je voor iedere ruimte in huis de perfecte atmosfeer. Je kunt kiezen uit verschillende soort stof, elk met een eigen karakter en textuur. Je kunt bijvoorbeeld een verduisterende stof kiezen voor de slaapkamer om helemaal in het donker te kunnen slapen. En juist een semi-transparante stof kiezen voor een aangename woonkamersfeer en om zo contact met de wereld buiten te houden.

GRATIS levering binnen 1-2 weken!

elektrische rolgordijnen

Het gemak van elektrische rolgordijnen.

Onze elektrische rolgordijnen zijn simpel te bedienen via een app, een afstandsbediening of je stem. Ze zijn voorzien van een onzichtbare en draadloze Somfy-motor en zijn al verkrijgbaar vanaf €179. Elektrische rolgordijnen in huis hebben meerdere voordelen.

Comfort & woonplezier
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (rolgordijnen open en dicht, licht aan en uit, etc.), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid
De rolgordijnen kunnen ook tijdens je vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing
Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Zo kunnen je rolgordijnen sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

verduisterende rolgordijnen

 

 

 

Verduisterende rolgordijnen

Met verduisterende rolgordijnen creëer je een spel van licht en duisternis. Perfect voor in de slaapkamer. Je sluit er het daglicht volledig mee buiten, waardoor je ook overdag in een verduisterde slaapkamer een dutje kunt doen.
Maar een verduisterend stof wordt ook vaak gekozen voor in je werkkamer zodat je ten alle tijden goed op je computerscherm kan werken.
Onze rolgordijnen zijn op maat gemaakt, wat essentieel is wanneer je een ruimte geheel wilt verduisteren. Zo sluiten ze precies aan op de kozijnen.

verduisterende rolgordijnen

verduisterende rolgordijnen

 

 

 

Licht doorlatende rolgordijnen.

Een semi-transparante stof stelt je in staat om in een ruimte een geborgen gevoel te creëren zonder de connectie met buiten te verliezen. Het zorgt voor een magisch diffuus effect zoals de weerspiegeling van het maanlicht. Genoeg schaduw om het interieur te beschermen. Transparant genoeg om contact met buiten te houden. En tegelijk zorgt een semi-transparante stof voor genoeg privacy.

ecoluxury

 

 

 

EcoLuxury.

Innovatief duurzaam.

Veel van onze stoffen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Maar dat is niet het enige hoe we ons onderscheiden. Ook streven we met ons productieproces naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.

ecoluxury

witte rolgordijnen op maat

 

 

 

Rolgordijnen op maat.

Onze rolgordijnen zijn op maat gemaakt. Het is van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en doorgegeven. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product verschillen.

De mogelijkheden van bedienen.

Bluetooth app.*
Onze app maakt echt kinderspel van de bediening. Je bedient er binnen Bluetooth bereik (circa 10 meter) alle raamdecoratie in je kamer mee. Ook kan je er dagelijks terugkerende handelingen mee programmeren. Bovendien kan je in de app timers programmeren. Zoals ‘s ochtends openen en ‘s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch. *NB. Wanneer je kiest voor de Bluetooth app, kan je de gekozen raamdecoratie niet koppelen met onze TaHoma switch.

bluetooth app
De mogelijkheden van bedienen.

Afstandsbediening.
Met onze afstandsbedieningen kan je meerdere gordijnen in het huis bedienen. Super handig. Zo kan je kiezen voor een standaard afstandsbediening of bijvoorbeeld voor een wandschakelaar. Ook kan je met deze bedieningswijze je raamdecoratie koppelen met onze TaHoma switch (Smart Home).

afstandsbediening

elektrische rolgordijnen

 

 

 

Eenvoudig te monteren.

Onze (elektrische) rolgordijnen zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische rolgordijnen heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt. En dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te hoeven worden opgeladen.

simply good

 

 

 

Simply Good rolgordijnen.

Voor wie een snelle en professionele oplossing wil en nooit op kwaliteit wil inleveren, bieden wij Simply Good rolgordijnen aan. Simply Good rolgordijnen zijn verkrijgbaar in onze vijf populairste kleuren en in twee varianten: semi-transparant en verduisterend. Het rolgordijn wordt altijd geleverd met een gratis afstandsbediening en met een levertijd van 5 werkdagen.

simply good

duo rolgordijnen

 

 

 

Duo rolgordijnen.

Naast rolgordijnen maken we duo rolgordijnen. Bij duo rolgordijnen is de ene baan transparant en de andere semi-transparant. Zo bewegen de twee stofbanen sierlijk langs elkaar heen en laten je spelen met het licht. Meer of minder privacy? Veel of weinig lichtinval? De twee soorten stofbanen stellen je in staat om sfeer, uitzicht en privacy helemaal naar je hand te zetten.