Winkelwagen

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

Het spel van licht en duisternis.

Met verduisterende rolgordijnen creëer je een spel van licht en duisternis. Perfect voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of in je werkkamer. Onze rolgordijnen zijn op maat gemaakt, wat essentieel is wanneer je een ruimte geheel wilt verduisteren. Zo sluiten ze precies aan op de kozijnen.

verduisterende rolgordijnen

Waarom verduisterende rolgordijnen?

  • Bevorderen van de nachtrust: Slaap jij ook beter als je slaapkamer zo donker mogelijk is? Er wordt vaak gekozen voor rolgordijnen die verduisterend zijn om de slaapkamer donker te maken. Raamverduistering kan je helpen om echt tot rust te komen. Maar het zorgt er ook voor dat je overdag makkelijk een dutje kan doen.
  • Geen hinder van de zon(werkkamer of woonkamer): Als je tv kijkt of achter de computer zit, kan invallend licht het je moeilijk maken: het valt precies op je scherm, wat erg storend is. Met verduisterende rolgordijnen heb je dit probleem binnen een minuut opgelost.
  • Warmte buiten houden: In de zomer je huis koel houden? Dit kan natuurlijk door middel van airconditioning, maar je kunt het ook milieuvriendelijker en voordeliger aanpakken door te investeren in verduisterende rolgordijnen. Belooft het een warme dag te worden, sluit dan je verduisterende rolgordijnen ’s ochtends en houd zo de warmte effectief buiten de deur. Zeker in je slaapkamer kan dit heel fijn zijn, want niemand valt goed in slaap in een broeierige slaapkamer.
  • Meubels beschermen: Meubels kunnen verkleuren door invallend zonlicht. Dit voorkom je door voor raamdecoratie of zonwering te kiezen die het zonlicht niet doorlaat. Onze verduisterende rolgordijnen laten geen licht meer door en zorgen er dus voor dat zowel je houten als gestoffeerde meubels lang mooi blijven.

rolgordijnen verduisterend slaapkamer

Het gemak van elektrische rolgordijnen.

Onze elektrische rolgordijnen zijn simpel te bedienen via een app of je stem, ze zijn voorzien van een onzichtbare en draadloze Somfy-motor en al verkrijgbaar vanaf €179. Elektrische rolgordijnen in huis hebben meerdere voordelen.

Comfort & woonplezier
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (rolgordijnen open en dicht, licht aan aan en uit etc.), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid
De rolgordijnen kunnen ook tijdens je vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing
Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Zo kunnen je rolgordijnen sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

rolgordijnen verduisterend slaapkamer

Smart

 

 

 

Geschikt voor Somfy Smart Home.

Je verduisterende rolgordijnen automatisch laten sluiten zodra de zon ondergaat of ze juist geleidelijk laten opengaan als je moet opstaan: de mogelijkheden zijn eindeloos met Smart Home. De verduisterende rolgordijnen van Poweredblinds werken op een Somfy motor en zijn eenvoudig te koppelen aan de Somfy TaHoma switch. Met de TaHoma switch haal je op een gemakkelijke manier domotica in huis. Stel scenario’s in en pas zo met één druk op de knop je kamer of gehele woning aan aan je activiteit.

verduisterende rolgordijnen op maat

 

 

 

Verduisterende rolgordijnen op maat.

Een verduisterend rolgordijn, of raamverduistering in het algemeen, is het effectiefst als het precies op maat is gemaakt. Het sluit dan precies aan op de kozijnen en houdt zo al het daglicht buiten. Bij Poweredblinds worden je verduisterende rolgordijnen op maat gemaakt. We hebben meetinstructies samengesteld die je helpen om zelf je rolgordijnen in te meten en de juiste maten door te geven. Twijfel je over de juiste maat of de manier van monteren van je rolgordijnen? Vraag ons dan gerust om hulp. Je raam verduisteren werkt immers alleen als je rolgordijn precies past.

verduisterende rolgordijnen op maat

ecoluxury

 

 

 

Ecoluxury.

innovatief duurzaam.

Veel van onze stoffen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Maar dat is niet het enige hoe we ons onderscheiden. Ook streven we met ons productieproces naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.

elektrische rolgordijnen

 

 

 

Eenvoudig te monteren.

Onze (elektrische) rolgordijnen zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische rolgordijnen heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt. En dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te hoeven worden opgeladen.

elektrische rolgordijnen
De mogelijkheden van bedienen.

Bluetooth app.*
Onze app maakt echt kinderspel van de bediening. Je bedient er binnen Bluetooth bereik (circa 10 meter) alle raamdecoratie in je kamer mee. Ook kan je er dagelijks terugkerende handelingen mee programmeren. Bovendien kan je in de app timers programmeren. Zoals ‘s ochtends openen en ‘s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch. *NB. Wanneer je kiest voor de Bluetooth app, kan je de gekozen raamdecoratie niet koppelen met onze TaHoma switch.

bluetooth app
De mogelijkheden van bedienen.

Afstandsbediening.
Met onze afstandsbedieningen kan je meerdere gordijnen in het huis bedienen. Super handig. Zo kan je kiezen voor een standaard afstandsbediening of bijvoorbeeld voor een wandschakelaar. Ook kan je met deze bedieningswijze je raamdecoratie koppelen met onze TaHoma switch (Smart Home).

afstandsbediening