Winkelwagen

Duo Rolgordijnen

Onze duo rolgordijnen

Creëer een magische sfeer met onze duo rolgordijnen.

Met onze duo rolgordijnen op maat heb je de sfeer in de kamer volledig in de hand. De duo rolgordijnen bestaan uit twee banen stof: een transparante en een (semi) verduisterende. Meer of minder lichtinval? Meer of minder uitzicht? Speel met licht en schaduw en breng je interieur tot leven.

Witte duo rolgordijnen in woonkamer

Elektrische duo rolgordijnen.

De voordelen van elektrische duo rolgordijnen:

Gemak
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (duo rolgordijnen open en dicht, licht aan en uit etc.), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid
De duo rolgordijnen kunnen ook tijdens je vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing
Je kunt je duo rolgordijnen zo instellen dat de gordijnen sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten En dus geen onnodige energie verbruikt. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

duo rolgordijn in woonkamer

 

 

 

Ecoluxury.

innovatief duurzaam.

Veel van onze stoffen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Maar dat is niet het enige hoe we ons onderscheiden. Ook streven we met ons productieproces naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.

duo rolgordijn in woonkamer

kleurstalen

 

 

 

Gratis kleurstalen: test de stof en kleur.

Je raambekleding is essentieel voor de sfeer en ambiance die je wilt creëren met je interieur. Het is daarbij belangrijk de juiste stof te kiezen. Bij Poweredblinds kun je gratis kleurstalen bestellen voor je toekomstige duo rolgordijnen. We hebben drie soorten duo stoffen, elk met een eigen textuur en uitgesproken karakter. En altijd in een kleur die bij je interieur past. Vraag kosteloos een paar kleurstalen aan en bepaal welke textuur je het mooist vindt. Wil je een opvallende tint of ga je voor subtiel gekleurde raambekleding? Onze tip? Pak de kleurstalen er op meerdere momenten van de dag bij. Op die manier kun je de stof en kleur beoordelen bij verschillende soorten lichtinval.

witte duo rolgordijnen

 

 

 

Duo rolgordijnen op maat gemaakt.

Onze duo rolgordijnen zijn op maat gemaakt. Zo sluiten onze gordijnen perfect aan en worden lichtkieren voorkomen. Het is van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en doorgegeven. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product verschillen.

witte duo rolgordijnen

duo rolgordijnen wit

 

 

 

Eenvoudig te monteren.

Onze (elektrische) duo rolgordijnen zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. Bij een elektrische duo rolgordijn heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt. En dankzij de batterij hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te worden opgeladen.

Met afstand de handigste. 

Met onze afstandsbediening kun je meerdere (rol)gordijnen in het huis bedienen. Super handig.

Slimme app.  

Onze app maakt echt kinderspel van de bediening. Je bedient er vanaf elke plek alle gordijnen in huis mee. Ook kun je er dagelijks terugkerende functies mee programmeren. Zoals ‘s ochtends openen en ’s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch.

rolgordijn app van somfy
Wandbediening

Onze draadloze wandbediening werkt op batterijen. Je kunt ‘m dus waar je maar wilt aan de muur bevestigen.

wandbediening raamdecoratie
Handbediening. 

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om te kiezen voor een niet-elektrisch (duo) rolgordijn dat je met een koord opent en sluit.

Handbediening rolgordijn

Wat krijg ik?

  • Het duo rolgordijn.
  • Een cassette: wit, zwart, staalgrijs of antracietgrijs.
  • Rolgordijnsysteem met bevestigingssteunen voor muur – en plafondmontage.
  • Elektrisch duo rolgordijn met draadloze en geruisloze Somfy. De motor is onzichtbaar verwerkt in de rolgordijnbuis.
  • De gekozen afstandsbediening (indien van toepassing) zoals geselecteerd in het bestelproces.
  • Handleiding met stapsgewijze instructies.
  • Automatische functies als de zon bijvoorbeeld begint te schijnen.