Winkelwagen

Help & Advies

Help & advies

Help & Advies

 

Ontdek de mogelijkheden van onze collectie elektrische rolgordijnen, duo rolgordijnen, houten jaloezieën en afstandsbedieningen & accessoires. Ben je op zoek naar advies over opmeten, installeren of bediening? Alle informatie lees je terug in onze handige (online) handleidingen.

Kan je informatie niet vinden, of wil je liever persoonlijk geholpen worden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.
Vul het antwoordformulier in of bel +32 2 725 55 79.

Telefonisch zijn wij op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 12.30 u. & 13.00 tot 17.00 u.

 

De stof kiezen

Stof kiezen

We bieden een ruime keuze in stoffen, met zorg geselecteerd volgens de basiswaarden van Poweredblinds. Ontdek het aanbod rolgordijnstoffen en duo rolgordijnstoffen, uitgevoerd in verduisterende, gesloten of transparante stof.

Cassette opties

Cassette

We bieden verschillende opties voor de afwerking van uw rolgordijn, zoals zijsteunen of een cassette (bovenbak), en in verschillende kleuren. Ook duo rolgordijn bovenbak en horizontale jaloezie bovenbak zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Gordijnmaat opmeten

Gordijn opmeten

Poweredblinds elektrische raamdecoratie wordt op maat gemaakt. Het is van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en doorgegeven. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product en merk verschillen.

Eenvoudig te monteren

Eenvoudig te monteren

De draadloze motoren zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt en dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Ook de bediening is kinderspel. Bekijk het uitgebreide installatie-advies per type elektrische raamdecoratie.

Raamdecoratie bedienen

Eenvoudig te bedienen

Poweredblinds heeft verschillende soorten afstandsbedieningen en smart control opties. Ben je op zoek naar de werking van de afstandbediening in combinatie met elektrische raamdecoratie?

Smart Home van Somfy

Somfy Smart Home

Jouw hele huis onder controle, waar je ook bent, dat is Smart Control van Somfy. Naast slimme elektrische raamdecoratie integreren is het mogelijk om nog veel meer in huis op afstand te bedienen. Buitenzonwering, garagedeuren, verlichting en alarmsysteem componenten. Alles bedienen vanaf je smartphone.