Winkelwagen

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat
Creëer balans tussen licht en schaduw met rolgordijnen op maat

Breng je interieur tot leven. Met rolgordijnen op maat ben jij meester over het spel van licht en schaduw. Zonlicht is leven, schaduw brengt geborgenheid. Rolgordijnen creëren balans.

Altijd de perfecte ambiance

Laat zonlicht je woning binnenstromen en maak contact met de buitenwereld. Of kies voor privacy en beperk de inkijk. Rolgordijnen zijn een veelzijdig soort raamdecoratie dat in ieder interieur past. Van modern tot rustiek.

Kies voor de stof die bij jouw wensen past. Dim het zonlicht of sluit het volledig buiten. Geniet van privacy zonder de connectie met buiten te verliezen. De verschillende stoffen in ons assortiment hebben elk hun eigen karakter. Brengen elk iets unieks jouw thuis in. Creëren een sfeer die altijd aan jouw wensen voldoet.

verduisterende plissegordijnen in huis
Witte rolgordijnen lichtdoorlatend woonkamer

Rolgordijnen op maat gemaakt

Rolgordijnen op maat laten maken? Bij Powered Blinds maken we alle raamdecoratie op maat. Alleen dan kun je optimaal genieten van de voordelen ervan. Voorkom lichtkieren of golven in de stof: op maat gemaakte rolgordijnen passen perfect in je kozijnen.

Meet en monteer zelf

Met de eenvoudige meetinstructies van Powered Blinds heb je in een handomdraai de juiste maten van je nieuwe rolgordijnen op maat opgenomen. Ook monteren doe je eenvoudig zelf aan de hand van een duidelijk stappenplan. Ook als je niet zo handig bent, maken wij het je makkelijk. Zo kun je snel beginnen met genieten van je nieuwe raamdecoratie.

daily tender semi transparant grijze raamdecoratie
Verduisterende rolgordijnen Powered Blinds

Verduisterende rolgordijnen op maat

Een goede nachtrust begint bij verduisterende rolgordijnen op maat. Bij Powered Blinds vind je meer dan 20 verduisterende stoffen in het assortiment. Perfect voor de slaapkamer, want slapen doe je het beste in volledige duisternis. Ook maken we onze verduisterende rolgordijnen op maat: door een perfecte aansluiting op je kozijn sluit je al het licht van buiten uit. Zelfs overdag kun je diep slapen met een verduisterende rolgordijn op maat voor je slaapkamerraam.

Het gemak van elektrische rolgordijnen op maat

Een unieke combinatie van stijl en technologie: dat zijn onze gemotoriseerde rolgordijnen op maat. Alle raamdecoratie van Powered Blinds is voorzien van een hoogwaardige Somfy motor. De motor neemt het zware werk van je over, ook op plekken die moeilijk te bereiken zijn, zoals dakramen. Geen trekkoordjes meer, maar een buismotor die soepel en onvermoeibaar je rolgordijnen ophaalt of neerlaat. Dat komt de levensduur ook ten goede.

Bedien met afstandsbediening

De afstandsbediening maakt bedienen gemakkelijk en moeiteloos. Bedien elk van je rolgordijnen apart of bedien ze allemaal tegelijkertijd. Druk op de my-knop en je rolgordijnen rollen automatisch naar je favoriete stand.

Bedien met slimme app

Met de slimme app sta je altijd in verbinding met je rolgordijnen, thuis én elders. Open en sluit je rolgordijnen met één klik in de app, stel gepersonaliseerde scenario’s in of simuleer je aanwezigheid als je op vakantie bent.

Bedien met wandschakelaar

De subtiele wandschakelaar is op elke plek op de muur te installeren: hij werkt namelijk draadloos. Eenvoudig en effectief: met één druk op de my-knop zakken je rolgordijnen direct naar jouw favoriete stand.

Bestel kosteloos kleurstalen

De kleur en textuur van je nieuwe rolgordijnen zijn bepalend voor de sfeer die ze neerzetten en de invloed die ze hebben op je interieur. Daarom bestel je bij Powered Blinds kosteloos kleurstalen. Zo kun je thuis in alle rust beoordelen welke kleur en welke textuur perfect voor jou is. Voor een ambiance die altijd naar wens is.

Rolgordijnen op maat zijn een investering, waar je nog jarenlang van zult kunnen genieten. Ook daarom is het belangrijk om een keuze te maken waar je achter staat, elk moment van de dag. Daarom raden we je aan om op meerdere momenten van de dag de kleurstalen tevoorschijn te halen. Op die manier heb je een totaalbeeld van de eigenschappen van de stof onder verschillende omstandigheden. Van de zon op zijn hoogste punt tot de schemerige avond.