Winkelwagen

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat

Creëer balans tussen licht en schaduw met rolgordijnen op maat.

Breng je interieur tot leven. Met onze rolgordijnen op maat creëer je een betoverend spel van licht en schaduw. Het brengt je interieur tot leven en zorgt voor harmonie en geborgenheid.

rolgordijnen op maat

 

 

 

Waarom rolgordijnen op maat?

Je raamdecoratie is meer dan alleen decoratie. Naast decoratieve doeleinden heeft raamdecoratie nog meer functies, bijvoorbeeld:

  • Bevorderen van de nachtrust.
  • Met verduisterende stoffen kun je ook overdag gemakkelijk een dutje kunt doen.
  • Je meubels beschermen tegen de schadelijke invloed van zonlicht.
  • Je huis op temperatuur houden, zowel in de winter als in de zomer.

Met gordijnen op maat heb je optimale controle over deze drie aspecten. Je kunt de binnentemperatuur en de mate waarin je zonlicht en warmte (of kou) binnenlaat, effectief beïnvloeden door middel van raamdecoratie op maat. Je raamdecoratie op maat past namelijk precies en geeft je daarmee de volle controle over hoe jij het licht en de warmte van de zon binnen wilt laten in je huis.

Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer wit

Het gemak van elektrische rolgordijnen op maat.

Onze elektrische rolgordijnen zijn simpel te bedienen via een app of je stem, ze zijn voorzien van een onzichtbare en draadloze Somfy-motor en zijn al verkrijgbaar vanaf €179. Elektrische rolgordijnen in huis hebben meerdere voordelen.

Comfort & woonplezier
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (rolgordijnen open en dicht, licht aan en uit, etc.), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid
De rolgordijnen kunnen ook tijdens je vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing
Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Zo kunnen je rolgordijnen sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer wit

Lichtdoorlatende rolgordijnen met raamdecoratie

 

 

 

Altijd de perfecte ambiance.

Met onze rolgordijnen kun je spelen met licht en schaduw. Zo creëer je voor iedere ruimte in huis de perfecte ambiance. Je kunt kiezen uit verschillende soort stof, elk met een eigen karakter en textuur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verduisterende stof voor in de slaapkamer om helemaal in het donker te kunnen slapen. Of je kunt juist gaan voor een semi-transparante stof om een aangename woonkamersfeer te creëren en zo contact met de wereld buiten te houden.

elektrische rolgordijnen

 

 

 

Meetinstructies voor je rolgordijnen op maat.

Bij Poweredblinds worden je rolgordijnen op maat gemaakt. Het sluit dan precies aan op de kozijnen en houdt zo al het daglicht buiten. We hebben meetinstructies samengesteld die je helpen om zelf je rolgordijnen in te meten en de juiste maten door te geven. Twijfel je over de juiste maat of de manier van monteren van je rolgordijnen? Vraag ons dan gerust om hulp. Je raam verduisteren werkt immers alleen als je rolgordijn precies past.

witte rolgordijnen

 

 

 

Rolgordijnen op maat eenvoudig te monteren.

Onze (elektrische) rolgordijnen zijn zeer gemakkelijk zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische rolgordijnen op maat heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt. En dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te hoeven worden opgeladen.

witte rolgordijnen

rolgordijn creme

 

 

 

Bestel gratis kleurstalen voor jouw rolgordijnen op maat.

De kleur en textuur van je nieuwe rolgordijnen zijn bepalend voor de sfeer die ze neerzetten en de invloed die ze hebben op je interieur. Daarom bestel je bij Poweredblinds kosteloos kleurstalen. Zo kun je thuis in alle rust beoordelen welke kleur en welke textuur perfect voor jou is. Voor een atmosfeer die altijd naar wens is.

Rolgordijnen op maat zijn een investering waar je nog jarenlang van zult kunnen genieten. Ook daarom is het belangrijk om een keuze te maken waar je achter staat, elk moment van de dag. Daarom raden we je aan om op meerdere momenten van de dag de kleurstalen tevoorschijn te halen. Op die manier heb je een totaalbeeld van de eigenschappen van de stof onder verschillende omstandigheden. Van de zon op zijn hoogste punt tot de schemerige avond.

ecoluxury

 

 

 

Duurzame stoffen – Ecoluxury.

Veel van onze stoffen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Maar dat is niet het enige hoe we ons onderscheiden. Ook streven we met ons productieproces naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.

ecoluxury
Bedien met afstandsbediening.

De afstandsbediening maakt bedienen van je rolgordijnen gemakkelijk en moeiteloos. Bedien elk van je rolgordijnen op maat apart of bedien ze allemaal tegelijkertijd. Druk op de my-knop en je rolgordijnen rollen automatisch naar je favoriete stand.

Bedien met slimme app.

Met de slimme app sta je altijd in verbinding met je rolgordijnen, thuis én elders. Open en sluit je rolgordijnen, duo rolgordijnen of jaloezieën met één klik in de app, stel gepersonaliseerde scenario’s in of simuleer je aanwezigheid als je op vakantie bent.

rolgordijn app van somfy
Bedien met wandschakelaar.

De subtiele wandschakelaar is op elke plek op de muur te installeren: hij werkt namelijk draadloos. Eenvoudig en effectief: met één druk op de my-knop zakken je rolgordijnen op maat direct naar jouw favoriete stand.

wandbediening raamdecoratie
Vier mogelijkheden van bedienen.

Handbediening
Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een niet-elektrisch rolgordijn dat je met een koord opent en sluit.