Winkelwagen

Jaloezieën

Onze jaloezieën.

Tijdloze klasse.

Jaloezieën stralen tijdloze klasse uit en stellen je in staat om op verschillende manieren met licht en schaduw te spelen. Op deze manier kun je elke gewenste ambiance te creëren. Van totale verduistering tot aan rijk binnenstromend daglicht. Zo creëer je voor iedere ruimte in huis de perfecte atmosfeer. Je kunt kiezen uit twee soorten, beide met hun eigen karakter en textuur. En altijd in een kleur die bij past bij jouw interieur.

Houten jaloezieën: onbuigzame kwaliteit.

Ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en heeft een FSC Keurmerk. Ook eenmaal gekapt blijft hout een levend product dat reageert op de ruimte waarin het wordt toegepast. De reden? Er zit vocht in hout. En in een droge ruimte zorgt dat voor krimp. Daarom: eerst bewerken en dan pas verwerken. Door het hout voor te drogen gaan de lamellen niet buigen en blijven ze mooi recht. Onze houten lamellen hebben een breedte van 50cm.

Jaloezieën op maat gemaakt.

Onze jaloezieën zijn op maat gemaakt. Het is van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en ingevoerd wanneer je de jaloezieën besteld. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product verschillen.
De cassette van de houten jaloezieën is gesloten en kleurt mee met de gekozen lamellen.

Eenvoudig te monteren.

Onze jaloezieën zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische jaloezieën heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. En dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te hoeven worden opgeladen.

De elektrische houten jaloezie wordt voorzien van stroom middels een Li-Ion batterij.
Bij een breedte tussen 72-79 en vanaf 93 cm kan de batterij in de cassette worden geplaatst.
Bij andere breedte moet je rekening houden dat de Li-Ion batterij achter, voor of boven de jaloezie geplaatst moet worden.

Mogelijkheid van elektrische jaloezieën.

Met onze elektrische jaloezie kun je de lamellen vanaf elke plek in huis open kantelen en sluiten. Wanneer je een enkele keer de jaloezie omhoog wilt trekken, kun je dit doen met het koord. Wanneer je bijvoorbeeld de ramen wilt schoonmaken.

De voordelen van elektrische jaloezieën:
Gemak.
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (lamellen open en dicht, licht aan aan en uit etc.), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid.
De jaloezieën kunnen ook tijdens je vakanties automatisch de lamellen kantelen. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing.
Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Zo kunnen je jaloezieën de lamellen kantelend sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

jaloezieen handmatige bediening
Vier manieren van bedienen.

De afstandsbediening.
Met onze afstandsbedieningen kun je je raamdecoratie in jouw huis bedienen. De onzichtbare motor in de jaloezieën kun je heel eenvoudig koppelen met de afstandsbediening.

Vier manieren van bedienen.

Slimme app.
Onze app maakt de bediening wel heel eenvoudig. Je kunt al je gordijnen bedienen vanaf je smartphone. Waar je ook bent. Ook kun je er dagelijks terugkerende functies mee programmeren. Zoals ‘s ochtends de shutters open kantelen en ’s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch.

rolgordijn app van somfy
Vier manieren van bedienen.

Wandbediening
Onze draadloze wandbediening werkt op batterijen. Je kunt ‘m dus waar je maar wilt aan de muur bevestigen.

wandbediening raamdecoratie
Vier manieren van bedienen.

Handbediening.
Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een niet-elektrisch jaloezie, waarbij je met het koord de lamellen kantelt en de jaloezie omhoog en omlaag kan trekken.

Handbediening rolgordijn