Winkelwagen

Jaloezieen

Onze jaloezieën

Zonnestraling. Gedempt met tijdloze uitstraling.

Jaloezieën stralen tijdloze klasse uit en stellen je in staat om op verschillende manieren met licht en schaduw te spelen. Op deze manier kun je elke gewenste ambiance te creëren. Van totale verduistering tot aan rijk binnenstromend daglicht. Zo creëer je voor iedere ruimte in huis de perfecte atmosfeer. Je kunt kiezen uit twee soorten materiaal: houten jaloezieën en aluminium jaloezieën.


elektrische jaloezieen

Mogelijkheid van elektrische jaloezieën

Met onze elektrische jaloezie kun je de lamellen vanaf elke plek in huis open kantelen en sluiten. Wanneer je een enkele keer de jaloezie omhoog wilt trekken, kun je dit doen met het koord. Wanneer je bijvoorbeeld de ramen wilt schoonmaken.

De voordelen van elektrische jaloezieën:

Gemak
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (lamellen open en dicht, licht aan en uit, etc.), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid
De jaloezieën kunnen ook tijdens je vakanties automatisch de lamellen kantelen. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing
Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Zo kunnen je jaloezieën de lamellen kantelend sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

houten jaloezieen

 

 

 

Houten jaloezieën: onbuigzame kwaliteit.

Ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en heeft een FSC Keurmerk. Ook eenmaal gekapt blijft hout een levend product dat reageert op de ruimte waarin het wordt toegepast. De reden? Er zit vocht in hout. En in een droge ruimte zorgt dat voor krimp. Daarom: eerst bewerken en dan pas verwerken. Door het hout voor te drogen gaan de lamellen niet buigen en blijven ze mooi recht. Onze houten lamellen hebben een breedte van 50cm.

houten jaloezieen

aluminium jaloezieen

 

 

 

Aluminium jaloezieën: duurzame ‘bounce back feature’.

Ons aluminium wordt gemaakt van 98% gerecycled aluminium en gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Vanwege de dikke stevige lamellen kunnen ze tegen een stootje. De lamellen hebben een zogenoemd ‘bounce back feature’: na het buigen van de lamel valt deze weer in de oorspronkelijke vorm terug. Wel zo prettig! Onze aluminium lamellen hebben een breedte van 25cm.

Met afstand de handigste. 

Met onze afstandsbediening kun je meerdere gordijnen en jaloezieën in het huis bedienen. Super handig.

Slimme app.  

Onze app maakt echt kinderspel van de bediening. Je bedient er vanaf elke plek alle gordijnen in huis mee. Ook kun je er dagelijks terugkerende functies mee programmeren. Zoals ‘s ochtends de lamellen open kantelen en ’s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch.

rolgordijn app van somfy
Wandbediening.

Onze draadloze wandbediening werkt op batterijen. Je kunt ‘m dus waar je maar wilt aan de muur bevestigen.

wandbediening raamdecoratie
Handbediening. 

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om te kiezen voor een niet-elektrische jaloezie waarbij je met een koord de lamellen kantelt en de jaloezie omhoog kan trekken.

Handbediening rolgordijn

cassette

 

 

 

Jaloezieën op maat gemaakt.

Onze jaloezieën zijn op maat gemaakt. Het is van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en ingevoerd wanneer je de jaloezieën besteld. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product verschillen.

witte jaloezieen

 

 

 

Eenvoudig te monteren.

Onze jaloezieën zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische jaloezieën heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. En dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te hoeven worden opgeladen. De elektrische houten jaloezie wordt voorzien van stroom middels een Li-Ion batterij. Bij een breedte tussen 72-79 en vanaf 93 cm kan de batterij in de bovenbak worden geplaatst. Bij andere breedte moet je rekening houden dat de Li-Ion batterij achter, voor of boven de jaloezie geplaatst moet worden.

witte jaloezieen