Winkelwagen

Elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen

Op dit moment zijn we bezig met het uitzoeken en optuigen van onze collectie vouwgordijnen. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je e-mailadres achter en we mailen je zodra de nieuwe collectie vouwgordijnen beschikbaar is.

Hou me op de hoogte.Elektrische vouwgordijnen beige Roman lifestyle
Elektrische vouwgordijnen licht Roman lifestyle

Eigentijdse twist.

Laat jezelf zien met onze nieuwste vouwgordijnstoffen. De Trend collectie bestaat uit een zestal natuurlijke, subtiele kleuren die balans in uw interieur brengen. Iedere stof heeft de mogelijkheid om gesloten of verduisterend te worden uitgevoerd.

In de plooi.

De zachte plooien van elektrische vouwgordijnen zijn een perfecte aanvulling op een traditioneel ingerichte kamer. Kies uit een selectie prachtige zachte kleuren.

Elektrische vouwgordijnen left Pod wit
Elektrische vouwgordijnen Melbourne grijs

Traditioneel stijlvol.

Tastbare stoffen in rijke tinten werken goed in combinatie met metalen om een weelderige, luxueuze sfeer in een ruimte te brengen. De vouwgordijnen met Somfy motor kunnen worden bediend met afstandsbediening, wandschakelaar of vanuit de Somfy TaHoma Smart Home app.

Verschillende stofsoorten voor je elektrische vouwgordijn

Als je een stofsoort kiest voor je elektrische vouwgordijn, let dan niet enkel op de kleur van de stof, maar ook op de lichtdoorlatendheid van je vouwgordijnen. Vind je het wel of juist niet fijn als er nog wat daglicht naar binnen valt als de vouwgordijnen gesloten zijn?

Vouwgordijn verduisterend: donkere slaapkamer voor een goede nachtrust

In de slaapkamer kunnen volledig verduisterende vouwgordijnen een perfect middel zijn om goed te kunnen slapen. Door op elk willekeurig moment het daglicht volledig buiten te kunnen sluiten, besluit je zelf wanneer je de slaapkamer volledig wilt verduisteren. Dit doet je in een handomdraai dankzij verduisterende vouwgordijnen. Deze kun je ook nog eens zo instellen dat je wakker wordt van het zonlicht na het automatisch openen van je vouwgordijnen.

Gesloten vouwgordijnen: geen zicht naar binnen

Waar compleet verduisterende vouwgordijnen in de slaapkamer erg fijn kunnen zijn, kan het in de woonkamer aangenamer zijn als er wat daglicht naar binnen valt. Dit kan bereikt worden met een automatisch vouwgordijn gemaakt van gesloten stof. Van buitenaf geeft een gesloten, maar niet verduisterende stof ook een vriendelijkere uitstraling, doordat de verlichting er nog wat doorheen schijnt en zo een bewoond, gezellig huis laat zien. Deze kan voor andere ruimtes dan de slaapkamer dé juiste oplossing zijn.

Bedien je elektrische vouwgordijn op jouw manier

Je kunt je vouwgordijnen bedienen op de manier waarop jij wilt:

  • Met een wandschakelaar;
  • Met een afstandsbediening;
  • Via een app op je smartphone.

Je hoeft niet meer op te staan om je vouwgordijn te openen of sluiten, maar kunt eenvoudig op afstand je vouwgordijn in de gewenste stand zetten. Voor mensen die slecht ter been zijn of niet meer zo veel kracht hebben, kunnen op afstand bedienbare, elektrische vouwgordijnen een uitkomst zijn.

Somfy TaHoma in keuken

Voordelen van elektrische vouwgordijnen

In de praktijk brengt het veel gemakken met zich mee als gemotoriseerde vouwgordijnen of gemotoriseerde raamdecoratie in het algemeen onderdeel zijn van je Smart Home. Je kunt de raamdecoratie dan met nog minder moeite beter afstemmen op jouw leven en voorkeuren. Een aantal voordelen van elektrische vouwgordijnen opnemen binnen je Smart Home:

Scenario’s instellen:
Stel je automatische gordijnen en andere gemotoriseerde Smart home-apparaten in volgens bepaalde scenario’s. Kies bijvoorbeeld voor scenario’s bij vertrek of bij bepaalde activiteiten, zoals een wijntje drinken op de veranda.

Je raamdecoratie bedienen op afstand:
Met een afstandsbediening kun je je automatische vouwgordijnen al vanaf de bank bedienen, maar met vouwgordijnen die aangesloten zijn op je Smart Home, bedien je ze via de app vanaf waar ook ter wereld.

Door middel van een lichtsensor je vouwgordijnen automatisch laten sluiten:
Met een tijdschakelaar kun je natuurlijk je vouwgordijnen elke avond automatisch laten sluiten, maar met een lichtsensor binnen je Smart Home laat je jouw vouwgordijnen sluiten naar aanleiding van de lichtintensiteit. Daarnaast kun je jouw lampen aan laten gaan als de hoeveelheid licht ’s avonds afneemt.

Aanwezigheidssimulatie zorgt voor inbraakbeveiliging:
Door je gemotoriseerde vouwgordijnen op te nemen in je Smart Home systeem kun je, ook als je niet thuis bent, je vouwgordijnen gemakkelijk open en dicht doen. Met deze aanwezigheidssimulatie beveilig je je huis tegen inbraak. Door de bewegende vouwgordijnen en de gesloten vouwgordijnen waardoor ’s avonds niet naar binnen te kijken is, zal een inbreker liever eieren voor zijn geld kiezen en je huis links laten liggen.

Het gemak van een elektrisch bedienbaar vouwgordijn

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen hebben vele voordelen. Traditioneel stijlvolle raamdecoratie die een fijne invulling geven aan je traditioneel ingericht kamer. Met verwarmde kleuren in rijke tinten in combinatie met metalen om een weelderige kun je een luxueuze sfeer in iedere ruimte creëren.

 

Op maat gemaakt

Elk automatisch vouwgordijn wordt op maat gemaakt voor jou. Je vouwgordijn past daarom precies voor je raam, wat een mooi, strak resultaat oplevert. Let er wel op dat je jouw vouwgordijn secuur inmeet: als het eenmaal op maat gemaakt is met de maten die jij hebt doorgegeven, kan de maat niet meer aangepast worden.

Met Somfy motor

Powered Blinds werkt uitsluitend met Somfy motoren. Deze motoren zijn wijdverbreid en worden door veel vooraanstaande merken in raamdecoratie gebruikt in hun producten. Dit is niet voor niets: een gemotoriseerd vouwgordijn met een Somfy motor gaat lang mee en biedt je veel mogelijkheden op het gebied van bedieningsvormen en domotica.

Uitgebreide garantie

Voor al onze elektrische vouwgordijnen geldt: naast de wettelijke garantie geldt een aanvullende garantie van 2 jaar op de stoffen en 5 jaar garantie op de motor en de Somfy afstandsbedieningen en accessoires.

Gratis kleurstalen

Het is niet gemakkelijk om vouwgordijnen of andere raamdecoratie uit te kiezen aan de hand van een kleine foto op internet. Daarom kan je bij Powered Blinds van elke stof een gratis kleurstaal bestellen en zo kijken of een vouwgordijn in die stof goed zou passen bij jouw interieur. Ook de levering van alle vouwgordijnen is geheel gratis.