Winkelwagen

Stembediening voor Elektrische Raamdecoratie met Google Home

Stembediening voor raamdecoratie met Google Home

TaHoma door Somfy

TaHoma is het hart van jouw Smart Home. Het ‘commandocentrum’ van waaruit je alles programmeert en aanstuurt. Met TaHoma bedien je jouw elekrische raamdecoratie, je verlichting en alle andere gekoppelde Smart Home apparatuur vanaf je mobiel of met behulp van je stem! TaHoma is compatibel met Google Home en dat maakt het bedienen van je woning nog gemakkelijker…

Ontdek TaHoma

Slimme bediening

De TaHoma koppel je rechtreeks aan jouw Google Home waarna het mogelijk wordt om jouw elektrische raamdecoratie, verlichting en nog veel meer te bedienen met behulp van stembediening. Gebruik je stem of de app om je slimme raambekleding te bedienen om zo de juiste sfeer te creëren of voor wat meer privacy. Zet de ideale toon voor ieder moment. Waar je je ook in je woning bevindt, stembediening is slechts een paar woorden verwijderd.

Voor optimaal gemak

Open de Google Home app, zoek Somfy TaHoma en synchroniseer de twee.

Met de TaHoma is het makkelijk om in te stellen welke gesproken woorden een bepaald Smart Home scenario activeren. Als je bijvoorbeeld op het punt staat om een film te kijken zeg je iets als: “Hey Google, start film kijken scenario!”, de gordijnen gaan dicht en het licht dimt – je woning veranderd in je eigen privé bioscoop, zonder ook mmar één stap te hoeven verzetten. Absoluut ideaal voor die knusse avonden in het weekend met vrienden of familie.

TaHoma is compatibel met Somfy, Amazon Echo, Google Assistent, Sonos, Phillips, Velux, Danfoss, Hitachi en IFTTT commando’s. Hierdoor is het de meest complete Smart Home oplossing die momenteel beschikbaar is.

Dit is hoe het werkt

Download de Google Home App

 

Voeg TaHoma toe

Wat heb je nodig:

Somfy TaHoma

Een smartphone of tablet met daarop de Google Home app

1.Open de Google Home app op je mobiel of tablet

2.Selecteer het ‘+’ icoon aan de linkerzijde bovenaan het scherm

3.Selecteer ‘Apparaat instellen’ en klik op ‘Werkt met Google’

4.Zoek SOMFY TAHOMA met behulp van de zoekbalk bovenaan het scherm

 

5.Selecteer SOMFY TAHOMA EN CONNEXOON

6.Je wordt doorgestuurd naar de Somfy Log in pagina

7.Vul je TaHoma inloggegevens in en selecteer AANMELDEN

8.Wil je deze applicatie autoriseren? JA

9.Wijs de producten in TaHoma toe aan de beschikbare kamers in Google Home

10.Zeg “Hey Google, synchroniseer apparaten”

11.KLAAR!!

Koppel al je Powered Blinds elektrische raamdecoratie

Vanaf nu kun eenvoudig al je Powered Blinds raamdecoratie producten met Somfy motor toevoegen. Je hoeft ze alleen maar in de TaHoma scenario’s van jouw keuze te zetten. De volgende keer dat je bijvoorbeeld “Hey Google, start het is zonnig scenario” roept doet TaHoma jouw nieuwe verduisterende honingraat plissés dicht. Bekijk al onze gemotoriseerde oplossingen.

Gordijnrails | Rolgordijnen | Vouwgordijnen | Honingraat Plisségordijnen