Winkelwagen

Raambekleding

Onze raambekleding.

Raamdecoratie met een verhaal.

Ons huis is het laatste jaar een ander thuis geworden. Soms een school, vaak een werkplek. Maar ook het alternatief voor de bioscoop. Of dat gezellige restaurant. We zijn meer thuis. En zijn er met andere ogen naar gaan kijken. Wij hebben dat gedaan vanuit onze passie: licht tot een levend onderdeel van je huis maken. Je kunt kiezen uit vijf soorten raambekleding. Bekijk ze hieronder.

De meest sfeerfolle raambekleding voor in je woonkamer.

Licht en schaduw. In de juiste balans creëert het iets magisch. Brengt het interieur in je woonkamer tot leven. Geeft het een geborgen gevoel zonder de connectie met buiten te verliezen. En schept het een aangenaam leefklimaat. Het is prettig om voor raamdecoratie te kiezen die veel daglicht binnenlaat en tegelijk privacy creëert. Al onze vijf soorten raambekleding zijn geschikt voor de woonkamer. Het is belangrijk om te kijken welke raamdecoratie het beste past bij de stijl van je interieur in de woonkamer.

Welke raambekleding past het best in je keuken?

In de keuken is het belangrijk dat er lichtval naar binnen komt en wil je ook de privacy zelf kunnen bepalen. Tegelijk is een keuken waar je soms knoeit en het spettert tijden het koken. Het is prettig raamdecoratie te kiezen die makkelijk is om schoon te maken. Dit maakt de jaloezieën dan ook perfect voor in de keuken. Je kunt kiezen uit twee soorten, hout of aluminium. Ze hebben ieder hun eigen karakter en textuur.

Raambekleding waar je lekker mee slaapt.

In de slaapkamer begin je de dag en eindig je de dag. Daarom is het ook belangrijk in je slaapkamer een fijne en comfortabele atmosfeer te creëren Ook begint goed slapen met niet gestoord worden door buitenlicht. Daarom raden wij aan om voor verduisterende stoffen te kiezen.

Raambekleding voor in je badkamer.

Niks is prettiger dan natuurlijk licht in je badkamer. Het ligt er maar net aan hoeveel inkijk je hebt, maar je wilt natuurlijk niet dat mensen naar binnen kunnen kijken. In de badkamer is het belangrijk om voor raamdecoratie te kiezen waarbij het materiaal (stof, hout of aluminium) vochtbestendig is. Wij zouden je daarom ook aanraden voor de duo rolgordijnen te kiezen of de houten jaloezieën. 


jaloezieen handmatige bediening

Ecoluxury

Innovatief duurzaam. 
Veel van onze stoffen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Maar dat is niet het enige hoe we ons onderscheiden. Ook streven we met ons productieproces naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.

De voordelen van elektrische raambekleding.

Met onze elektrische raamdecoratie kun je je gordijnen openen en sluiten, waar je ook bent. 

Gemak.
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je meerdere keren per dag handmatig doet (raamdecoratie open en dicht, licht aan aan en uit etc.), gebeurt vanaf dan automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid.
Tijdens je vakanties kunnen je gordijnen ook automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing.
Een huis dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Een huis dat geen onnodige energie verbruikt?  Zo kan je raamdecoratie bijvoorbeeld sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je thuis komt in een koel huis en je niet de airco hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En nog veel.

Meer informatie over de mogelijkheden van Smart Home

bedienen en opladen
De vier mogelijkheden van bediening.

De afstandsbediening.
Je kunt meerdere gordijnen in jouw huis met onze afstandsbedieningen bedienen. De fluisterstille en onzichtbare motor bij onze elektrische raamdecoratie kun je heel eenvoudig koppelen met de afstandsbediening. 

Vier mogelijkheden van bedienen.

Slimme app.
Onze app maakt de bediening van de raamdecoratie in je huis wel heel eenvoudig. Je kunt al je gordijnen bedienen vanaf je smartphone. Waar je ook bent. Ook kun je er dagelijks terugkerende functies mee programmeren.
Zoals s ochtends openen en s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch.

rolgordijn app van somfy
Vier mogelijkheden van bedienen.

Wandbediening
Via onze wandschakelaar kun je je raamdecoratie openen en sluiten. Onze draadloze wandbediening werkt op batterijen. Je kunt ‘m dus waar je maar wilt aan de muur bevestigen.

wandbediening raamdecoratie
Vier mogelijkheden van bedienen.

Handbediening.
Je kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor niet-elektrische raamdecoratie dat je met een koord opent en sluit.

Handbediening rolgordijn

Raambekleding op maat gemaakt.

Het is van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en doorgegeven, aangezien onze raambekleding op maat wordt gemaakt.
Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product verschillen. 

Eenvoudig te monteren.

Onze raambekleding is zeer eenvoudig zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische raambekleding heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt. En dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te hoeven worden opgeladen.