Winkelwagen

Raamdecoratie

Onze raamdecoratie

Raamdecoratie met een verhaal.

Ons huis is het laatste jaar een ander thuis geworden. Soms een school, vaak een werkplek. Maar ook het alternatief voor de bioscoop. Of dat gezellige restaurant. We zijn meer thuis. En zijn er met andere ogen naar gaan kijken. Wij hebben dat gedaan vanuit onze passie: licht tot een levend onderdeel van je huis maken. Bekijk onze raamdecoratie hieronder.

elektrische raambekleding

De voordelen van elektrische raamdecoratie.

Onze elektrische rolgordijnen zijn simpel te bedienen via een app, een afstandsbediening of je stem. Ze zijn voorzien van een onzichtbare en draadloze Somfy-motor en zijn al verkrijgbaar vanaf €179. Elektrische rolgordijnen in huis hebben meerdere voordelen.

Comfort & woonplezier
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (rolgordijnen open en dicht, licht aan en uit, etc.), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid
De rolgordijnen kunnen ook tijdens je vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing
Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Zo kunnen je rolgordijnen sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

Raambekleding woomkamer

 

 

 

De meest sfeervolle raamdecoratie voor in je woonkamer.

Licht en schaduw. In de juiste balans creëert het iets magisch. Brengt het interieur in je woonkamer tot leven. Geeft het een geborgen gevoel zonder de connectie met buiten te verliezen. En schept het een aangenaam leefklimaat. Het is prettig om voor raamdecoratie te kiezen die veel daglicht binnenlaat en tegelijk privacy creëert. Al onze soorten raamdecoratie zijn geschikt voor de woonkamer. Het is belangrijk om te kijken welke raamdecoratie het beste past bij de stijl van je interieur in de woonkamer.

Raambekleding woomkamer

verduisterend rolgordijnen in slaapkamer raamdecoratie

 

 

 

raamdecoratie waar je lekker mee slaapt.

In de slaapkamer begin je de dag en eindig je de dag. Daarom is het ook belangrijk in je slaapkamer een fijne en comfortabele atmosfeer te creëren Ook begint goed slapen met niet gestoord worden door buitenlicht. Daarom raden wij aan om voor verduisterende stoffen te kiezen.

raambekleding badkamer

 

 

 

raamdecoratie in je badkamer.

Niks is prettiger dan natuurlijk licht in je badkamer. Het ligt er maar net aan hoeveel inkijk je hebt, maar je wilt natuurlijk niet dat mensen naar binnen kunnen kijken. In de badkamer is het belangrijk om voor raamdecoratie te kiezen waarbij het materiaal (stof, hout of aluminium) vochtbestendig is. Wij zouden je daarom ook aanraden voor de (duo) rolgordijnen te kiezen of de houten jaloezieën.

raambekleding badkamer

raambekleding keuken

 

 

 

Welke raamdecoratie past het best in je keuken?

In de keuken is het belangrijk dat er lichtval naar binnen komt en wil je ook de privacy zelf kunnen bepalen. Tegelijk is een keuken waar je soms knoeit en het spettert tijden het koken. Het is prettig raamdecoratie te kiezen die makkelijk is om schoon te maken. Dit maakt de jaloezieën dan ook perfect voor in de keuken. Je kunt kiezen uit twee soorten, hout of aluminium. Ze hebben ieder hun eigen karakter en textuur.

De vier mogelijkheden van bedienen.

De afstandsbediening.
Je kunt meerdere gordijnen in jouw huis met onze afstandsbedieningen bedienen. De fluisterstille en onzichtbare motor bij onze elektrische raamdecoratie kun je heel eenvoudig koppelen met de afstandsbediening.

Vier mogelijkheden van bedienen.

Slimme app.
Onze app maakt de bediening van de raamdecoratie in je huis wel heel eenvoudig. Je kunt al je gordijnen bedienen vanaf je smartphone. Waar je ook bent. Ook kun je er dagelijks terugkerende functies mee programmeren.
Zoals ‘s ochtends openen en ’s avonds weer sluiten. Helemaal
automatisch.

rolgordijn app van somfy
Vier mogelijkheden van bedienen.

Wandbediening
Via onze wandschakelaar kun je je raamdecoratie openen en sluiten. Onze draadloze wandbediening werkt op batterijen. Je kunt ‘m dus waar je maar wilt aan de muur bevestigen.

wandbediening raamdecoratie
Vier mogelijkheden van bedienen.

Handbediening.
Je kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor niet-elektrische raamdecoratie dat je met een koord opent en sluit.

Handbediening rolgordijn

raamdecoratie op maat

 

 

 

Raamdecoratie op maat gemaakt.

Het is van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en doorgegeven, aangezien onze raamdecoratie op maat wordt gemaakt. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product verschillen.

installatie guide

 

 

 

Eenvoudig te monteren.

Onze raamdecoratie is zeer eenvoudig zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische raamdecoratie heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt. En dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te hoeven worden opgeladen.

installatie guide

ecoluxury

 

 

 

Ecoluxury.

Veel van onze stoffen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Maar dat is niet het enige hoe we ons onderscheiden. Ook streven we met ons productieproces naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.