Winkelwagen

Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnenOp maat gemaakt volgens jouw specificaties

Kies voor onze gemotoriseerde rolgordijnen, elk met een unieke combinatie van technologie en stijl. Ontdek hieronder onze elektrische rolgordijnen en selecteer het rolgordijn dat het beste bij jouw levensstijl en woning past. De rolgordijnen worden op maat gemaakt volgens de door jou doorgegeven afmetingen.

Bekijk onze elektrische rolgordijnen

Het gemak van elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen bieden je in vergelijking met handbediende rolgordijnen een hoop gemak. Met elektrische of automatische rolgordijnen kun je de manier van bedienen kiezen die bij je past, kun je de rolgordijnen altijd gemakkelijk openen en sluiten en stel je dankzij Somfy je favoriete positie van je rolgordijnen in met één druk op de knop.

Lichtdoorlatende rolgordijnen met elektrische bediening wit
verduisterend rolgordijn in slaapkamer

Een goede nachtrust met verduisterende rolgordijnen.

Bij Poweredblinds vind je ook meer dan 20 verschillende stoffen die verduisterend zijn. Verduisterende rolgordijnen zijn perfect voor in de slaapkamer. Je sluit er het daglicht volledig mee buiten, waardoor je ook overdag in een verduisterde slaapkamer een dutje kunt doen.

Kies zelf je gewenste manier van bedienen

Bij Poweredblinds heb je uitgebreide keuze uit de verschillende bedieningssoorten van je elektrische rolgordijn. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Een éénkanaals afstandsbediening
  • Een meerkanaals afstandsbediening
  • Een wandschakelaar
  • Bediening op batterijen
  • Additionele batterij-oplader
  • TaHoma Smart Control
woonkamer met elektrische rolgordijnen
De mogelijkheden van bedienen.

Bluetooth app.*
Onze app maakt echt kinderspel van de bediening. Je bedient er binnen Bluetooth bereik (circa 10 meter) alle raamdecoratie in je kamer mee. Ook kan je er dagelijks terugkerende handelingen mee programmeren. Bovendien kan je in de app timers programmeren. Zoals ‘s ochtends openen en ‘s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch. *NB. Wanneer je kiest voor de Bluetooth app, kan je de gekozen raamdecoratie niet koppelen met onze TaHoma switch.

bluetooth app
De mogelijkheden van bedienen.

Afstandsbediening.
Met onze afstandsbedieningen kan je meerdere gordijnen in het huis bedienen. Super handig. Zo kan je kiezen voor een standaard afstandsbediening of bijvoorbeeld voor een wandschakelaar. Ook kan je met deze bedieningswijze je raamdecoratie koppelen met onze TaHoma switch (Smart Home).

afstandsbediening
Rolgordijn bedienen

Altijd eenvoudig openen en sluiten.

Hoe groot of zwaar het ook is: als je rolgordijn elektrisch is, kun je het altijd gemakkelijk openen en sluiten. Ook als je zelf door omstandigheden (tijdelijk) geen kracht meer kunt zetten, kun je een elektrisch rolgordijn alsnog gemakkelijk bedienen.

Wat ook een voordeel is: de stoffen van je rolgordijnen worden dankzij de elektrische bediening altijd soepel in- en uitgerold. Dit komt de levensduur ten goede.

Stel je favoriete positie in.

Somfy heeft slim over zijn bedieningsvormen nagedacht: op een Somfy afstandsbediening of muurschakelaar vind je de ‘my’-knop. Deze knop kun je eenvoudig koppelen aan de favoriete positie van je rolgordijn. Vind je het bijvoorbeeld fijn om je rolgordijn net niet helemaal dicht te doen, zodat er ’s morgens wat daglicht de kamer binnen kan komen? Stel deze positie dan in en je kunt elke avond met één druk op de knop die positie van het elektrisch rolgordijn instellen.

controleer je rolgordijnen

Jouw elektrische rolgordijnen als onderdeel van je Smart Home.

Het fijne van een Smart Home is dat je het zo eenvoudig kunt houden of zo uitgebreid en gemakkelijk kunt maken als je zelf wilt. Zo kun je je gemotoriseerde rolgordijnen aansluiten op de Somfy Smart Home en ze laten samenwerken met bijvoorbeeld je verlichting. Laat je huis bijvoorbeeld reageren op de schemering door je rolgordijnen naar beneden te laten gaan en je verlichting te laten aanspringen.

Somfy TaHoma

Scenario’s maken.

Door je rolgordijnen onderdeel te maken van je Smart Home, kun je ze mee laten draaien in scenario’s die je binnen je Smart Home instelt. Door vaste scenario’s binnen je Smart Home te laten opereren, kun je favoriete standen voor allerlei gemotoriseerde onderdelen van je huis instellen. De onderdelen werken vervolgens samen en creëren precies de juiste sfeer voor een bepaalde activiteit of een bepaald tijdstip. Stel bijvoorbeeld een “movie modus” in en laat met één druk op de knop je rolgordijnen zakken, je verlichting dimmen en je verwarming een graadje hoger zetten als je een film of serie gaat kijken.

Bedienen via je smartphone.

Verbind je je automatische rolgordijnen met je Smart Home, dan stelt dit je ook in staat om je rolgordijn met je telefoon te bedienen. Dat is handig als je ’s avonds op de bank zit met een bord eten op schoot en de zon ineens in je ogen schijnt, maar is ook perfect als je je op je werk ineens bedenkt dat je vergeten bent je rolgordijnen die ochtend te openen.

Een goede nachtrust met verduisterende rolgordijnen.

Bij Poweredblinds vind je veel verschillende stoffen met verduisterende, lichtdoorlatende of gesloten structuur. Je hebt dus veel keuze en vindt sowieso een stof die past bij jouw interieur en wensen. Alle automatische rolgordijnen worden voor je op maat gemaakt en passen dus gegarandeerd precies voor jouw raam.

Verder heb je de volgende voordelen als je je elektrische rolgordijnen aanschaft bij Poweredblinds:

  • Uitgebreide garantie op zowel het rolgordijn als de motor;
  • Binnen 2 werkdagen verzenden we gratis kleurstalen van alle rolgordijnstoffen;
  • Gratis verzending van alle rolgordijnen in zowel Nederland als België.