Winkelwagen

Ontdek Onze Duo Rolgordijnen

Rolgordijnen met een dubbelrol.

De ideale balans tussen uitzicht en inkijk.

 

Veel of weinig lichtinval? Meer of minder privacy? De twee sierlijk langs elkaar heen bewegende stofbanen laten je spelen met het licht. En stellen je in staat om sfeer, uitzicht en privacy helemaal naar je hand te zetten.

Gratis levering binnen 1-2 weken!

Een palet van natuurlijke kleuren.

Spelen met licht.

 

Het samenspel van schaduw en licht brengt je interieur tot leven. Accentueert de ruimte met schittering en schaduwstrepen. En zorgt voor harmonie en geborgenheid. Precies zoals jij dat wilt.

Welke stof?

De ene baan is transparant, de andere is semi-transparant. Er zijn drie verschillende stoffen. Elk met z’n eigen kleuren, structuur en productiemethode.

Meer informatie over onze stoffen

duo elektrische rolgordijnen

Cassette.

De cassette van duo-rolgordijnen is semi-gesloten. En is er in de volgende kleuren: wit, zwart, staalgrijs of antraciet. De onderlat van het rolgordijn kleurt hetzelfde als de gekozen kleur van de cassette.

De mogelijkheden van bedienen.

Bluetooth app.*
Onze app maakt echt kinderspel van de bediening. Je bedient er binnen Bluetooth bereik (circa 10 meter) alle raamdecoratie in je kamer mee. Ook kan je er dagelijks terugkerende handelingen mee programmeren. Bovendien kan je in de app timers programmeren. Zoals ‘s ochtends openen en ‘s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch. *NB. Wanneer je kiest voor de Bluetooth app, kan je de gekozen raamdecoratie niet koppelen met onze TaHoma switch.

bluetooth app
De mogelijkheden van bedienen.

Afstandsbediening.
Met onze afstandsbedieningen kan je meerdere gordijnen in het huis bedienen. Super handig. Zo kan je kiezen voor een standaard afstandsbediening of bijvoorbeeld voor een wandschakelaar. Ook kan je met deze bedieningswijze je raamdecoratie koppelen met onze TaHoma switch (Smart Home).

afstandsbediening

Wat krijg ik?

  • Het duo rolgordijn
  • Een cassette: wit, zwart, staalgrijs of antracietgrijs.
  • Rolgordijnsysteem met bevestigingssteunen voor muur – en plafondmontage.
  • Elektrisch duo rolgordijn met draadloze en geruisloze Somfy. De motor is onzichtbaar verwerkt in de rolgordijnbuis.
  • De gekozen afstandsbediening (indien van toepassing) zoals geselecteerd in het bestelproces.
  • Handleiding met stapsgewijze instructies.
  • Automatische functies als de zon bijvoorbeeld begint te schijnen.