Winkelwagen

Rolgordijnen trends 2022

RAAMDECORATIE TRENDS 2022

Gordijnen voor de woonkamer en zitkamer.

Doe inspiratie op voor uw nieuwe gordijnen en ontdek de trends van het seizoen. Gordijnen zijn meer dan ooit een belangrijk onderdeel van het interieurontwerp. We brengen meer tijd door in onze privé-woningen dan ooit tevoren en dit stelt eisen aan de multifunctionaliteit van de moderne woning. Het belang van een comfortabele sfeer in huis op elk moment van de dag is nu het grootst. Hierbij speelt natuurlijk licht een belangrijke factor.

In januari krijgt u 15% korting op uw aankoop van nieuwe rolgordijnen bij aankoop van 3 of meer rolgordijnen. De actie geldt voor ons brede assortiment rolgordijnen, met uitzondering van Duo Rolgordijnen.

Bekijk ons ruim assortiment elektrische rolgordijnen

Natuurlijk licht.

Natuurlijk licht en zonlicht hebben een grote invloed op ons. Het is wetenschappelijk bewezen dat zonlicht zowel onze geestelijk als lichamelijk welzijn beïnvloedt. In feite is natuurlijk licht even belangrijk voor onze gezondheid als voeding, lichaamsbeweging en slaap.

Daarom is het bij de keuze van gordijnen voor uw woonkamer en zitkamer belangrijk om na te denken over de mogelijkheid om licht in uw huis binnen te laten en tegelijkertijd hinderlijke schitteringen van de zonnestralen te vermijden. Wij bevelen hiervoor ten zeerste onze rolgordijnen in semi-transparante stoffen aan, die precies deze optie bieden.

Zachte grijstinten.

Europese trendbureaus wijzen erop dat lichte en zachte kleuren, die bijdragen tot rust en comfort in huis, in 2022 het interieurbeeld zullen domineren. Voornamelijk op grote oppervlakken zoals muren, gordijnen en meubels. We zullen kleuren zien als zachte grijstinten, rustgevende zandtinten en kalmerende aardetinten. Kleuren met een focus op welzijn, ontspanning en gezelligheid.

Vind inspiratie voor jouw huis

 

Tinten van wit.

Witte tinten en zachte tonen gecombineerd met warme tinten en materialen uit de natuur. Volledige focus op natuurlijke kleuren die rust en licht creëren. We brengen meer en meer tijd door in onze woningen en daardoor neemt de behoefte toe om op elk moment van de dag een rustige basis te creëren. We lanceerden daarvoor nieuwe textielsoorten in witte tinten die je helpen om dit te volbrengen. Bestel gratis kleurstalen en ontdek de nieuwe witte rolgordijnen. Spannend!

Comfort. Welzijn. Duurzaamheid.

Het automatiseren van uw gordijnen maakt het leven gemakkelijker. U kunt het licht binnenlaten precies wanneer u het nodig hebt en in precies de hoeveelheid die optimaal is voor een goed binnenklimaat. Op elk moment van de dag. Het brengt welzijn en een hoge mate van comfort in uw dagelijks leven. Elektrische gordijnen zijn ook de duurzame keuze. Elektrische gordijnen helpen je om op elk moment van de dag een optimaal binnenklimaat te creëren en bieden verder grote voordelen op het gebied van energie-optimalisering.

Lees meer over automatisering

Bekijk onze nieuw toegevoegde rolgordijnstoffen met 15% korting.

In januari krijg je tijdelijk 15% korting* bij aankoop van 3 of meer rolgordijnen. De actie geldt voor ons gehele assortiment elektrische en handbediende rolgordijnen en bijbehorende accessoires. We hebben weer nieuwe rolgordijn stoffen toegevoegd om onze collectie uit te breiden met de nieuwste raamdecoratie trends van 2021. Bekijk onze nieuw toegevoegde rolgordijn stoffen en bestel gratis kleurstalen om te zien welke kleur(en) mooi in jouw interieur staan.

Bestel hier jouw nieuwe rolgordijnen met 15% korting!