Winkelwagen

Raambekleding

Onze raambekleding

Raambekleding met een verhaal.

Ons huis is het laatste jaar een ander thuis geworden. Soms een school, vaak een werkplek. Maar ook het alternatief voor de bioscoop. Of dat gezellige restaurant. We zijn meer thuis. En zijn er met andere ogen naar gaan kijken. Wij hebben dat gedaan vanuit onze passie: licht tot een levend onderdeel van je huis maken. Bekijk onze raambekleding hieronder.

elektrische raambekleding

De voordelen van elektrische raambekleding.

Onze elektrische rolgordijnen zijn simpel te bedienen via een app, een afstandsbediening of je stem. Ze zijn voorzien van een onzichtbare en draadloze Somfy-motor en zijn al verkrijgbaar vanaf €179. Elektrische rolgordijnen in huis hebben meerdere voordelen.

Comfort & woonplezier
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (rolgordijnen open en dicht, licht aan en uit, etc.), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid
De rolgordijnen kunnen ook tijdens je vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing
Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Zo kunnen je rolgordijnen sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

Raambekleding woomkamer

 

 

 

De meest sfeervolle raambekleding voor in je woonkamer.

Licht en schaduw. In de juiste balans creëert het iets magisch. Brengt het interieur in je woonkamer tot leven. Geeft het een geborgen gevoel zonder de connectie met buiten te verliezen. En schept het een aangenaam leefklimaat. Het is prettig om voor raamdecoratie te kiezen die veel daglicht binnenlaat en tegelijk privacy creëert. Al onze soorten raambekleding zijn geschikt voor de woonkamer. Het is belangrijk om te kijken welke raamdecoratie het beste past bij de stijl van je interieur in de woonkamer.

Raambekleding woomkamer

verduisterend rolgordijnen in slaapkamer raamdecoratie

 

 

 

Raambekleding waar je lekker mee slaapt.

In de slaapkamer begin je de dag en eindig je de dag. Daarom is het ook belangrijk in je slaapkamer een fijne en comfortabele atmosfeer te creëren Ook begint goed slapen met niet gestoord worden door buitenlicht. Daarom raden wij aan om voor verduisterende stoffen te kiezen.

raambekleding badkamer

 

 

 

Raambekleding in je badkamer.

Niks is prettiger dan natuurlijk licht in je badkamer. Het ligt er maar net aan hoeveel inkijk je hebt, maar je wilt natuurlijk niet dat mensen naar binnen kunnen kijken. In de badkamer is het belangrijk om voor raamdecoratie te kiezen waarbij het materiaal (stof, hout of aluminium) vochtbestendig is. Wij zouden je daarom ook aanraden voor de (duo) rolgordijnen te kiezen of de houten jaloezieën.

raambekleding badkamer

raambekleding keuken

 

 

 

Welke raambekleding past het best in je keuken?

In de keuken is het belangrijk dat er lichtval naar binnen komt en wil je ook de privacy zelf kunnen bepalen. Tegelijk is een keuken waar je soms knoeit en het spettert tijden het koken. Het is prettig raamdecoratie te kiezen die makkelijk is om schoon te maken. Dit maakt de jaloezieën dan ook perfect voor in de keuken. Je kunt kiezen uit twee soorten, hout of aluminium. Ze hebben ieder hun eigen karakter en textuur.

eco luxury

 

 

 

EcoLuxury.

Innovatief duurzaam.

Veel van onze stoffen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Maar dat is niet het enige hoe we ons onderscheiden. Ook streven we met ons productieproces naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.

rolgordijnen op maat

 

 

 

Raambekleding op maat gemaakt.

Het is van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en doorgegeven, aangezien onze raambekleding op maat wordt gemaakt. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product verschillen.

rolgordijnen op maat

elektrische rolgordijnen

 

 

 

Eenvoudig te monteren.

Onze (elektrische) rolgordijnen zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische rolgordijnen heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt. En dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te hoeven worden opgeladen.

rolgordijn app van somfy

Raambekleding op maat van Poweredblinds.

Bij Poweredblinds vind je verschillende vormen van raambekleding op maat. Al onze raambedekking is elektrisch bediend en zorgt daardoor voor veel gebruiksgemak en een altijd strakke en moderne uitstraling van je raambekleding. Onze smart home mogelijkheden maken jouw woning daarnaast in staat tot het creëren van een slimme woning waarbij automatisch verlichting en apparatuur bediend kan worden.

Heb je vragen over onze producten of over de mogelijkheden van raambekleding in het algemeen? Op onze pagina Help en advies vind je onze contactgegevens. We helpen je graag!