Heeft u een project waar u graag bij geadviseerd wilt worden?

De oplossing voor uw elektrische raamdecoratie projectenWij begrijpen dat niet alle elektrische raamdecoratie projecten hetzelfde zijn. Voor ieder type raam of deur zijn andere oplossingen mogelijk. Daarom bieden wij u via deze weg assistentie bij het realiseren van uw project.

Wanneer de afmetingen van uw elektrische raamdecoratie buiten het bereik van het aanbod op onze webshop vallen of wanneer u op zoek bent naar maatwerk vul dan onderstaand formulier in. Zodra u deze heeft ingediend, zal een medewerker van onze klantenservice met u in contact treden om de ins en outs van uw project te bespreken. Zodoende kunt u erop rekenen dat u precies de juiste elektrische raamdecoratie en service krijgt die u wenst.


Vertel ons over uw project

Met behulp van onderstaand formulier kunt u ons alles vertellen over uw electrische raamdecoratie project. In het geval dat wijzelf u niet kunnen voorzien van de juiste oplossing zullen wij de gegevens doorsturen naar een Somfy gecertificeerde installateur.

* Vereiste velden

1

Persoonlijke gegevens

2

Alleen levering *

3

Hoeveel stuks raamdecoratie heeft u nodig? *

4

Waar wilt u de raamdecoratie laten installeren? *

5

Kies uw type raamdecoratie *

6

Afmetingen van uw ramen/ deuren? *

cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm

7

Bedieningsopties *

Kies een standaard bedieningsoptie en desgewenst aanvullende bedieningsopties.

8

Kies uw stofsoort *

9

Aanvullende informatie

Vertel ons meer over uw project en maak gebruik van de mogelijkheid om foto's en tekeningen mee te sturen door een bijlagen te uploaden.

Selecteer bijlagen...