Winkelwagen

Onze Duo Rolgordijn Stoffen

Fabrics Banner

Stoffen met een verhaal.

Stuk voor stuk een eigen karakter.

Onze stoffen. Niet zomaar stukjes textiel. Maar doordachte filters tussen het buitenlicht en de gewenste ambiance binnenshuis. Gebaseerd op het principe waarmee maanlicht weerspiegelingen en schaduw creëert. Diffuus invallend licht van een wonderbaarlijke schoonheid. Ook voor de sterkte van onze stoffen halen we inspiratie uit de wereld om ons heen. Zo stond de schelp model voor z’n efficiënte bescherming tegen externe invloeden. Onze collectie bestaat uit verschillende soorten stof. Elk met z’n eigen karakter en kwaliteiten.

Oeko-Tex

Shop

Semi Transparent

Shop

Vochtige ruimten

Shop
duo rolgordijnen woonkamer wit

Stoffen met een verhaal.

Ons huis is het laatste jaar een ander thuis geworden. Soms een school, vaak een werkplek. Maar ook het alternatief voor de bioscoop. Of dat gezellige restaurant. We zijn meer thuis. En zijn er met andere ogen naar gaan kijken. Wij hebben dat gedaan vanuit onze passie: licht tot een levend onderdeel van je huis maken. Onze collectie raamdecoratie is daarom geïnspireerd op vier verschillende inspiratiebronnen.

Meer informatie

Ecoluxury.

Innovatief duurzaam. 

Veel van de stoffen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen. En met ons productieproces streven we naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.

Hoe werkt dit? 

duo elektrische rolgordijnen