Winkelwagen

Ontdek Onze Rolgordijnen

Rolgordijn lichtdoorlatend eetkamer

De rol van rolgordijnen.

Balanceren met licht en schaduw. 

 

Net niet te licht. Net niet te donker. Onze rolgordijnen stellen je in staat om te balanceren met licht en schaduw. Om de atmosfeer naar je hand te zetten. Precies waar je je het prettigst bij voelt.

Bekijk hieronder onze verschillende type rolgordijnen.

Meer welzijn. Meer comfort.

 

Een prettige lichtval zorgt ervoor dat je tot rust komt. Dat je huis een plek is waar je je beschermd en comfortabel voelt. Een persoonlijke ambiance vol positieve energie. Dag in dag uit.

rolgordijnen in klassieke omgeving

Stof tot nadenken.

 

Helemaal donker om lekker te slapen? Een aangename woonkamersfeer én contact met de wereld buiten? Of iets er tussenin? Onze stoffen zijn er in drie gradaties van filtering. Elk met z’n eigen textuur en kenmerken. Gewapend tegen het felste zonlicht. En in een wereld aan natuurlijke kleuren.

Meer informatie over onze stoffen

Cassette.

Voor onze rolgordijnen zijn er twee verschillende cassettes: open en semi-gesloten. Aan jou de keus. De decoratieve metalen cassette is beschikbaar in de volgende kleuren: wit, zwart, staalgrijs of antraciet. De onderlat van het rolgordijn kleurt hetzelfde als de gekozen kleur van de cassette.

De mogelijkheden van bedienen.

Bluetooth app.*
Onze app maakt echt kinderspel van de bediening. Je bedient er binnen Bluetooth bereik (circa 10 meter) alle raamdecoratie in je kamer mee. Ook kan je er dagelijks terugkerende handelingen mee programmeren. Bovendien kan je in de app timers programmeren. Zoals ‘s ochtends openen en ‘s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch. *NB. Wanneer je kiest voor de Bluetooth app, kan je de gekozen raamdecoratie niet koppelen met onze TaHoma switch.

bluetooth app
De mogelijkheden van bedienen.

Afstandsbediening.
Met onze afstandsbedieningen kan je meerdere gordijnen in het huis bedienen. Super handig. Zo kan je kiezen voor een standaard afstandsbediening of bijvoorbeeld voor een wandschakelaar. Ook kan je met deze bedieningswijze je raamdecoratie koppelen met onze TaHoma switch (Smart Home).

afstandsbediening

Wat krijg ik?

  • Het rolgordijn
  • Een cassette: wit, zwart, staalgrijs of antracietgrijs.
  • Rolgordijnsysteem met bevestigingssteunen voor muur – en plafondmontage.
  • Elektrisch rolgordijn met draadloze en geruisloze Somfy. De motor is onzichtbaar verwerkt in de rolgordijnbuis.
  • De gekozen afstandsbediening (indien van toepassing) zoals geselecteerd in het bestelproces.
  • Handleiding met stapsgewijze instructies.
  • Automatische functies als de zon bijvoorbeeld begint te schijnen.