Winkelwagen

Ontdek Onze Bedienen & Opladen producten

Bedienen & opladen.

Met afstand de slimste.

 

De stand van de zon. Wisselende wolken. De overgang van dag naar nacht. Licht is zo beweeglijk als een vlucht vogels. Zo onrustig als een dier op zoek naar voedsel. Efficiënt daglicht reguleren vraagt dus om een systeem dat zich continu aanpast. Het heeft ons geïnspireerd om onze producten elektrisch en zelfs zelfdenkend te maken.

 

Rolgordijn bedienen

Welke bediening?

 

Dat heb je zelf in de hand. Je hebt de keuze uit afstandsbediening, draadloze wandschakelaars en een speciale app.

Geniet van:

Onze afstandsbedieningen maken het leven makkelijk. En geven je controle over maar liefst vijf afzonderlijke gordijnen. Onze speciale ‘my’-knop maakt het nóg gemakkelijker. Daarmee sla je de favoriete posities van je gordijnen op en bedien je ze vervolgens met één druk op de knop. En omdat elk seizoen weer ander licht met zich mee brengt, kun je de instellingen heel simpel wijzigen.

Somfy Situo 5 pure

Slimme eenvoud.

Bang om je afstandsbediening kwijt te raken? Of dat de kinderen het een leuk speeltje vinden? Dan is een wandbediening een goede oplossing. Draadloos, makkelijk buiten het bereik van kinderen te plaatsen en altijd in een kleur die bij je interieur past. En natuurlijk ook voorzien van een ‘my’-knop.

App.

De Somfy app maakt écht kinderspel van de bediening. Je bedient er vanaf elke plek alle apparaten in huis mee. Ook kun je er terugkerende functies mee programmeren die je elke dag gebruikt. Zoals ‘s ochtends openen en ‘s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch.

Meer informatie over Smart Home