Ontdek elektrische rolgordijnen

Wat ontvang je wanneer je elektrische raamdecoratie bestelt?

 

Elektrische raamdecoratie op maat

Elektrische rolgordijnen
op maat gemaakt


Onze op maat gemaakte elektrische rolgordijnen worden inclusief afstandsbediening geleverd en zijn ook aan te sluiten op de interactieve Somfy TaHoma smart home box.

Kies voor optimaal gemak en comfort met Somfy

 
 

Tahoma smart home box maakt het mogelijk om al uw producten via een app op smartphone of tablet te bedienen. Met gebruik van Smart Home technologie kunt u naast uw raamdecoratie ook uw verlichting en klimaat zo instellen, dat uw huis zich automatisch aanpast aan uw wensen. Tahoma box heeft vele functies en een uitgebreid assortiment van compatibel producten. Bovendien is Somfy TaHoma zeer eenvoudig te installeren en uiterst gemakkelijk te bedienen.

 

STIJL & COMFORT

VerlichtingHet bedienen van raamdecoratie en verlichting in en om huis met behulp van smartphone of tablet. Somfy Smart Home oplossingen geven u volledige controle controle over uw woning. Zo kunt u uw verlichting en raamdecoratie, waar u ook bent, op afstand aan sturen via een app op uw smartphone. Met smart home kunt u de producten in uw huis controleren en bedienen en gebruik maken van timers voor individuele producten. Comfort en privacy met één druk op de knop! Uw hele huis onder controle, waar u ook bent, dat kan met Smart Home by Somfy, met uw smartphone, tablet of laptop.

 

ENERGIE ZUINIG

Klimaat beheersing


Energiebesparing: warmtewerend & isolerend. Door uw raamdecoratie automatisch te besturen met behulp van zon- en temperatuursensoren kunt u energie besparen. Doordat bijvoorbeeld de vouwgordijnen in uw huis bij het bereiken van de door u ingestelde temperatuur naar beneden worden gelaten blijft uw huis heerlijk koel! In de winter heeft uw raamdecoratie juist een isolerend effect en houdt u de warmte binnen. Smart Home biedt draadloze beveiligingsoplossingen die u de nodige controle geven over uw huis, zo kunt u op afstand uw verlichting en raamdecoratie bedienen vanaf smartphone of tablet. Of maak gebruik van de timer functies. Veel inbraken vinden op klaarlichte dag plaats. Een huis dat er bewoond uitziet, schrikt 95% van de inbrekers af.

 

Rolgordijnstoffen


Goede nachtrust

Verduisterende rolgordijnstof

U kunt kiezen uit een breed scala kleuren van verduisterende stoffen.

Dankzij de plasticlaag aan de achterzijde houden deze stoffen daglicht tegen zodat u op uw luie zondag niet gewekt word door de opkomende zon.

Bekijk hier de verduisterende rolgordijnen
Licht en privacy

Lichtdoorlatende rolgordijnstof

Een lichtdoorlatende stof zorgt voor privacy en filtert het daglicht dat binnen komt.

De lichtdoorlatende stof laat iets van licht door maar 's avonds zijn er geen silhouetten van buitenaf te zien. De lichtdoorlatende stoffen passen goed in iedere woonkamer.

Bekijk hier de lichtdoorlatende rolgordijnen
Ervaar de stof zelf

Gratis kleurstaal

Voordat u een keuze maakt voor een stof wilt u wellicht eerst de stof zien en voelen.

Om u extra van dienst te zijn bij het maken van de juiste keuze kunt u gratis een kleurstaal aanvragen door bij het rolgordijn op "bestel gratis kleurstaal" te klikken.

Bekijk de collectie elektrische rolgordijnen
Al onze producten worden met trots aangedreven door Somfy, de wereldwijde marktleider in het produceren van betrouwbare motoren en controlesystemen.

Elektrische rolgordijnen op maat gemaakt - ontdek het complete systeem


Klik op de iconen voor informatie over motoren, stroomvoorzieningen en afstandsbedieningen

Elektrische rolgordijnen met Somfy WireFree motoren verzekeren u van een compleet systeem. Ons assortiment van motoren, stroomvoorzieningen en afstandsbedieningen werken naadloos samen en geven u een betrouwbare en flexibele oplossing voor uw huis en woongenot.

Een motor waarop u kunt vertrouwen

Al onze gemotoriseerde rolgordijnen zijn voorzien van Somfy motoren, hierdoor profiteert u wereldwijd bewezen technologie en betrouwbaarheid.

  • Standaard 3 jaar garantie op alle motoren.
  • Volledig onzichtbaar, de motor wordt netjes verwerkt in uw rolgordijn.
  • Net zo eenvoudig te installeren als een conventioneel rolgordijn, u heeft geen elektricien nodig.

Betrouwbare en discrete stroomvoorziening  • Discrete batterij, te installeren achter uw rolgordijn en uit het zicht.
  • Slim ontwerp dat batterijen wisselen vereenvoudigt.
  • Het voordeel van een Somfy gepatenteerde batterij is de lage stroomconsumptie waardoor een batterijduur van 2 jaar gegarandeerd wordt.
  • Een stekker adapter is beschikbaar voor als u geen batterijen wenst.

Controle binnen handbereik  • Kies uit een ruim assortiment van afstandsbedieningen, muurzenders en timers, standaard met 3 jaar Somfy garantie.
  • Regel het naar uw wensen - gebruik één afstandsbediening om al uw elektrische rolgordijnen te bedienen of maak gebruik van een timer om op vaste momenten uw elektrische rolgordijnen te openen of sluiten.
  • Integreer al uw Somfy producten en bedien ze op afstand via een laptop / PC, tablet of smart phone met het Somfy TaHoma Smart Home systeem.


Bekijk de elektrische rolgordijnen