Winkelwagen

Lichtdoorlatend rolgordijn: perfect voor in de badkamer

Lichtdoorlatend rolgordijn
Perfect voor in de badkamer

Waarom lichtdoorlatende raamdecoratie in de badkamer?

De badkamer is ’s ochtends vaak de eerste plek waar we langer verblijven nadat we wakker zijn geworden. Het licht in de badkamer is daardoor van invloed op hoe we ons ’s morgens voelen. Een badkamer die op de juiste manier verlicht is, kan dan ook een positieve invloed hebben op de dag.

Licht met privacy.

Een lichtdoorlatend rolgordijn stelt je in staat om het daglicht in je badkamer binnen te laten zonder dat je door de overburen gezien wordt. Dit maakt een rolgordijn dat lichtdoorlatend is populair voor in de badkamer.

Ook als je halverwege de dag even in de spiegel kijkt, wil je goed zien hoe je eruitziet. Daglicht in de kamer is dan wel zo fijn. Een lichtdoorlatend rolgordijn zorgt hiervoor en biedt je tegelijkertijd de privacy die je wenst in de badkamer.

Voordelen van een rolgordijn in de badkamer.

Een lichtdoorlatend rolgordijn in de badkamer is op meerdere punten een goed idee. Je kunt spelen met licht en schaduw. Een aangename ambiance creëren in jouw woning met een eigen karakter en textuur. Dit zijn de mogelijkheden en voordelen van onze rolgordijnen:

App bediening Somfy
Eenvoudig open en dicht doen.

Een rolgordijn doe je met één hand open en dicht en is ook in gradaties open en dicht te doen. Een elektrisch rolgordijn is nog gemakkelijker open en dicht te doen, met één druk op de knop. Je past de hoeveelheid zicht dus moeiteloos aan op waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Zwart rolgordijn badkamer
Vochtbestendig.

Een rolgordijn is niet geschikt om geheel nat te maken, maar kan wel tegen de spetters in de badkamer.

houten jaloezie zwarte kleur
Snel en gemakkelijk schoon te maken.

Een rolgordijn is onderhoudsarm. Doordat het glad is, vangt het minder stof dan bijvoorbeeld gordijnen. Met een licht vochtige doek is het rolgordijn eenvoudig te reinigen.

Rolgordijnen die lichtdoorlatend zijn: hoe zit het met inkijk?

Iets lichtdoorlatends voor het raam in de badkamer: dat klinkt alsof je erdoorheen kunt kijken. Dat is echter niet waar: een lichtdoorlatend rolgordijn laat licht door, maar geen zicht. Dit is precies het fijne van lichtdoorlatende raamdecoratie: jij staat ’s morgens in je pyjama of ochtendjas voor de spiegel in de badkamer en staat in het daglicht, maar de overbuurman die zijn slaapkamerraam opendoet, kijkt niet door het lichtdoorlatende rolgordijn heen.

Lichtdoorlatende rolgordijnen zorgen dus niet voor inkijk. Niet enkel in de badkamer, maar ook in andere vertrekken kan dit fijn zijn. Op lange zomeravonden zit je misschien graag met een wijntje op de bank. Je wilt dan genieten van de lange dagen, maar vindt het minder fijn als alle voorbijgangers naar binnen kijken. Een lichtdoorlatend rolgordijn is dan precies wat je nodig hebt: je hebt dan geen inkijk in je woonkamer, maar geniet wel van het daglicht.

Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer

Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat.

Een rolgordijn kun je goedkoop bij de bouwmarkt kopen. Deze rolgordijnen, die je verpakt koopt, zijn echter niet op maat gemaakt voor jouw raam of deur. Een op maat gemaakt rolgordijn biedt verschillende voordelen:

Verduisterende rolgordijnen Powered Blinds
Ga inkijk tegen.

Een lichtdoorlatend rolgordijn dat precies op maat is, zorgt ervoor dat nieuwsgierige blikken van buiten worden tegengehouden. Waar een rolgordijn met een standaard maat vaak net te klein is en het raam niet goed afsluit, laat een rolgordijn op maat geen inkijk toe.

Simply Good Blackout rolgordijnen
Stem af op je interieur.

Een rolgordijn dat precies op maat gemaakt is, past precies voor je raam. Je rolgordijn gaat hierdoor alsop in je interieur, waardoor je woning er strak en verzorgd uitziet. Bij grote ramen wordt als goedkope oplossing vaak gekozen voor twee kleinere rolgordijnen met een standaard maat, maar dan heb je in het midden een storende naad. Dit is niet het geval bij een lichtdoorlatend rolgordijn op maat.

Laat nooit te ver zakken.

Niet enkel in de breedte, maar ook in de lengte wordt je rolgordijn op maat afgestemd op jouw raam of deur. Je kunt dus je rolgordijn zonder erbij na te denken geheel sluiten. Je loopt immers niet het risico dat je het rolgordijn te ver afrolt. Dit is vooral heel gemakkelijk als je jouw elektrische raamdecoratie het commando kunt geven om zich geheel te sluiten.

Lichtdoorlatend rolgordijn kopen.

Ben je op zoek naar een lichtdoorlatend rolgordijn van goede kwaliteit? Poweredblinds helpt je graag verder. Al onze rolgordijnen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde stoffen.

Bij Poweredblinds vind je niet alleen lichtdoorlatende (gesloten of transparant) maar ook verduisterende rolgordijnen. Alle rolgordijnen van Poweredblinds zijn uitgerust met een Somfy motor. Je kiest uit verschillende soorten stroomvoorziening en past de rolgordijnen zo aan op wat jij prettig vindt. Kies bijvoorbeeld voor een wandschakelaar, een timer of een afstandsbediening. Ook kun je je elektrische rolgordijnen van Poweredblinds aansturen met de Somfy TaHoma en ze dus onderdeel maken van je Smart Home systeem.

Nieuwsgierig naar de rolgordijnen of elektrische vouwgordijnen van Poweredblinds? Kijk dan eens rond en maak kennis met onze ruime collectie. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord, neem gerust contact met ons op!

Onze duo rolgordijnen