Winkelwagen

Zonwerende rolgordijnen

Zonwerende rolgordijnen

Zonwerende rolgordijnen, welke kies jij?

Rolgordijnen zijn altijd zonwerend. Onze materialen houden het zonlicht buiten, maar laten het daglicht binnen. Rolgordijnen zijn enkel verduisterend wanneer je gaat voor donker, niet licht doorlatend materiaal. Alle gradaties in transparantie zijn mogelijk. In de keuken of woonkamer kan het bijvoorbeeld handig zijn om toch zoveel mogelijk licht binnen te laten zonder in te boeten aan privacy met semi-transparante rolgordijnen.

Je mooie, kostbare meubels verkleuren niet door de zon want rolgordijnen houden de zonnestralen buiten en verlengen zo de levensduur van jouw interieur. Ga nu voor zonwerende rolgordijnen.

Beschermen rolgordijnen tegen de warmte?

In de zomer houden de rolgordijnen de zon buiten, dit zorgt er voor dat er minder warmte binnenkomt. In de winter kunnen rolgordijnen logischerwijs dus ook helpen om de kou buiten te houden. De ruimtes zullen in de winter sneller opwarmen als het verschil in temperatuur niet te extreem is. Bovendien zijn minimale temperatuurverschillen in huis beter voor kamerplanten.

Rolgordijnen verduisterend

Welke rolgordijnen kun je het beste kiezen en waarom?

Er zijn erg veel soorten gordijnen. Ook bij rolgordijnen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Van lichte tot donkere stof, een eenkleurige stof of een duo-stof waarbij je afwisselt tussen donkere en lichtdoorlatende strepen. Welke je het beste kunt kiezen? Dat hangt van jou af. Vind je het moeilijk om zelf de keuze te maken, dan staan we je graag met raad en daad bij.

Je kan hier meer informatie terugvinden over rolgordijnen en de keuzes die je daarbij moet maken.

 

Waar koop je zonwerende rolgordijnen?

Tegenwoordig kun je alles online kopen, ook rolgordijnen. Gemakkelijk, maar toch wil je je gordijnen wel eens gezien en betast hebben alvorens je ze bestelt. Geen enkel probleem. Je kunt gratis kleurstalen bij ons aanvragen zodat je ze kunt bekijken en voelen. Nadien kun je dan je rolgordijn bestellen in de kleur en stijl die bij jouw interieur past.

 

Online aankopen heeft ook als voordeel dat je niet gebonden bent aan openingsuren. ‘s Avonds vanuit je stoel of ‘s ochtends tijdens het ontbijt, op elk rustig moment kun je je bestelling plaatsen op het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

Rolgordijnen lichtdoorlatend

Wat kost een zonwerend rolgordijn?

Een rolgordijn kan verschillende prijzen hebben. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een standaard, niet – elektrisch rolgordijn, dan kost het je niet zo veel. Wil je wat meer comfort, genot en stijl? Dan stellen wij een op maat gemaakt, elektrisch rolgordijn voor. Toegegeven, ze zijn misschien wat duurder, maar je krijgt er veel voor terug. Bekijk het als een eenmalige investering waar je jarenlang plezier van hebt. Bedenk goed dat mindere kwaliteit op lange termijn prijzig is. Onze elektrische rolgordijnen koop je eenmalig, vervolgens kun je jaar na jaar genieten van onze prachtige stoffen en slim woonplezier.

Twijfel je nog over rolgordijnen?

Twijfel je nog over rolgordijnen? Hier vind je alles nog even opgesomd.

  • Rolgordijnen zijn altijd zonwerend.
  • Ze beschermen je interieur tegen de zon.
  • Veel keuzemogelijkheden qua transparantie.
  • Mogelijkheid tot veel stijl- en sfeercreatie.
  • Rolgordijnen regelen de temperatuur en hebben (beperkte) isolerende. eigenschappen: koel in de zomer, warm in de winter.
  • Kleur- en materiaalstalen zijn gratis beschikbaar.
  • De prijs hangt af van jouw voorkeuren.