Winkelwagen

Elektrische plissegordijnen

Elektrische plissegordijnen

Stay warm & keep cool!

De thermische eigenschappen van Honingraat plisségordijnen veranderen met de seizoenen. In de zomer helpt het honingraatontwerp de zonnestralen te weerkaatsen en kamers koel te houden (ze kunnen de warmteabsorptie tot 78% verminderen). In de winter helpt de celstructuur warmte vast te houden door lucht in de cellen op te sluiten wanneer de jaloezie wordt neergelaten, waardoor een isolatiedeken voor jouw raam ontstaat.

Honingraat plisségordijnen licht grijs
Elektrische honingraat Plisségordijnen in een serre

Mind the gap!

Eén van de belangrijkste voordelen van een honingraat plisségordijn is dat het geen opening heeft aan de zijkant – de stof beslaat de volledige breedte van de bovenrail en onderlat. De rand van de stof zit dus heel dicht bij de uitsparing in het raam, waardoor het doorgelaten licht minimaal is.

The grey touch.

Moderne ramen en deurkozijnen worden steeds breder verkrijgbaar in een assortiment van verschillende afwerkingen – de meest populaire kleur is antracietgrijs (RAL 7016). Daarom bieden we bij onze honingraat plissés een keuze uit antracietgrijze of witte profielafwerking. Selecteer eenvoudig jouw gewenste afwerking bij het configureren van jouw op maat gemaakte honingraat plisségordijn.

plissegordijnen op maat

Verschillende stoffen, effecten en toepassingen

Onze collectie stoffen biedt je de keuze uit verschillende soorten honingraat plisséstoffen. Er zijn zowel donkere als lichte neutrale kleuren te verkrijgen. Door de honingraatstructuur en de speciale isolerende stof vormen de gemotoriseerde plisségordijnen een thermische barrière tussen de woonruimte en het glas, wat maakt dat de ruimte in de winter aangenaam warm blijft. In de zomer wordt de warmte met een plisségordijn juist buiten de deur gehouden.

Plisségordijnen vervullen dus niet alleen hun functie als raambekleding, maar dienen tegelijkertijd als isolatie. Daarnaast kun je kiezen uit verduisterende stof of dim out stof.

Verduisterende plisségordijnen

Kies je voor verduisterende stof voor je automatische plisségordijnen, dan houden de gordijnen al het daglicht buiten. Je kunt de gemotoriseerde plisségordijnen dan gebruiken om de kamer volledig te verduisteren. Dit maakt verduisterende plisségordijnen perfect geschikt voor in de slaapkamer als je houdt van volledige duisternis in de slaapkamer.

Dim out of gesloten plissé gordijnen

Dim out plisségordijnen nemen, in tegenstelling tot verduisterende plisségordijnen, niet al het daglicht weg. Wel dimmen ze het licht. De dim out honingraat plisségordijnen van Powered Blinds hebben lichtfilterfactor 3. Ze zitten dus precies tussen lichtfilterfactor 1 (lichtdoorlatende stof die veel licht doorlaat) en lichtfilterfactor 5 (verduisterende stof die geen licht doorlaat) in.

Plisségordijnen op maat

Bij Powered Blinds bestel je eenvoudig elektrische plisségordijnen op maat. Bij elk plisségordijn vind je uitgebreide meetinstructies. Zo weet je zeker dat je juist meet en dat jouw automatische plisségordijn straks perfect in of op je kozijn past.

Een elektrisch plisségordijn van Powered Blinds kan zeer uiteenlopende afmetingen hebben:

  • Breedte tussen de 35 en 200 centimeter;
  • Hoogte tussen de 35 en 260 centimeter.
Elektrische plisse gordijnen grijs slaapkamer

Rolgordijnen met elektrische bediening: talloze opties

Wat voor soort bediening gebruik jij graag voor je rolgordijn? Kies je voor een wandschakelaar of vind je een afstandsbediening handiger? Wil je je rolgordijnen op batterijen of op netstroom laten werken? Of kies je voor aansturing van je raamdecoratie met een sensor?

Bij Powered Blinds heb je uitgebreide keuze uit de verschillende opties voor de bediening van je verduisterende rolgordijnen. Zo stem je niet alleen de kleur af of je interieur, maar sluit het rolgordijn ook qua gebruik perfect aan op je levensstijl.

Bekijk verduisterende rolgordijnen

Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer

Slaapkamer verduisteren: tips

In de slaapkamer kan het fijn zijn om voor bediening op afstand te kiezen, zodat je de rolgordijnen ’s ochtends vanuit je bed kunt openen. Zo word je fijn wakker zonder dat je gelijk uit bed hoeft te stappen om het daglicht binnen te laten.

Als je moeilijk uit je bed komt, kunnen verduisterende rolgordijnen wel eens lastig zijn: je kunt er meer moeite mee hebben om wakker te worden als het helemaal donker is in je slaapkamer. Het openen van je rolgordijnen met een afstandsbediening kan dan een uitkomst zijn, maar je moet dan wel wakker genoeg zijn om de rolgordijnen daadwerkelijk te openen.

Voor iedereen die vaak door zijn wekker heen slaapt en die maar moeilijk wakker wordt in het donker, is een timer een oplossing. Stel de timer in en je verduisterende rolgordijn opent automatisch om de tijd dat je wakker moet worden. Zo word je natuurlijk wakker van daglicht dat je kamer binnenstroomt én verklein je het risico dat je je verslaapt.

Wil je nog een stapje verdergaan en ook bijvoorbeeld je lampen laten aanspringen als je wakker moet worden? Creëer dan een Smart Home!

Geschikt voor Somfy Smart Home

Je rolgordijnen automatisch laten sluiten zodra de zon ondergaat, of ze juist geleidelijk laten opengaan als je moet opstaan: de mogelijkheden zijn eindeloos met een Smart Home.

De verduisterende rolgordijnen van Powered Blinds werken op een Somfymotor en zijn eenvoudig te koppelen aan de Somfy TaHoma. Met de TaHoma haal je op een gemakkelijke en naar wens uitbreidbare manier domotica in huis. Stel scenario’s in en pas zo met een druk op de knop je kamer of gehele woning aan aan je activiteit.

Verduisterende rolgordijnen in verschillende kleuren

Overtuigd van de mogelijkheden die verduisterende rolgordijnen je bieden? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment en kies een kleur en dessin die bij jouw woning passen.

Twijfel je over een bepaalde kleur, of vind je het moeilijk kiezen tussen twee kleuren? Bestel dan gratis kleurstalen en kijk op je gemak thuis welke stof en kleur het best bij jouw (slaapkamer)interieur passen.

Elektrische plisségordijnen van PoweredBlinds: de voordelen

De automatische plisségordijnen van PoweredBlinds zijn van hoge kwaliteit en hebben daarnaast nog andere in het oog springende voordelen.

Honingraatvorm met groot isolatievoordeel:
Door de innovatieve honingraatstructuur zorgen de plisségordijnen voor een optimale temperatuurregulering. Kou die van het venster komt in de winter, wordt effectief geweerd. Ook hitte van buiten stuit in de zomer op een thermische barrière. Verder werkt de honingraatstructuur ook geluidsabsorberend.

Van elk stoftype waarin wij honingraat plisségordijnen aanbieden, is een gratis kleurstaal aan te vragen. Ook de levering van uw plisségordijnen is gratis in zowel Nederland als België.

Kwalitatieve motor van het merk Somfy:
Alle elektrische plisségordijnen van Powered Blinds zijn uitgerust met een krachtige motor van het kwalitatief hoogstaande merk Somfy. Je koopt dus een kwalitatief elektrisch apparaat dat gemaakt is voor een lange levensduur. Op de motor ontvang je maar liefst 5 jaar garantie.

Dankzij de Somfy motoren in onze raamdecoratie kun je je elektrische plisségordijnen opnemen in je Somfy Smart Home systeem.

Veel keuze in bedieningsopties:
Of je jouw elektrische plisségordijn nu liever met een wandschakelaar, een éénkanaals of meerkanaals handzender of met je telefoon bedient, met de plisségordijnen van Powered Blinds kies je voor de bedieningsvorm die aansluit bij je levensstijl. Uiteraard kun je de verschillende bedieningsmogelijkheden naar hartelust combineren.

Uitgebreide garantie op stof, motor en accessoires:
Bij Powered Blinds staan we garant voor de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we, naast de standaard wettelijke garantie op alle producten, 2 jaar aanvullende garantie op de stoffen en 5 jaar op de motor van jouw elektrisch plisségordijn, elektrisch rolgordijn of automatisch vouwgordijn en Somfy accessoires zoals afstandsbedieningen en stroomvoorzieningsopties.