Winkelwagen

Honingraat Plisségordijnen

Elektrische honingraat Plisségordijnen
Stay warm & keep cool!

De thermische eigenschappen van Honingraat plisségordijnen veranderen met de seizoenen. In de zomer helpt het honingraatontwerp de zonnestralen te weerkaatsen en kamers koel te houden (ze kunnen de warmteabsorptie tot 78% verminderen). In de winter helpt de celstructuur warmte vast te houden door lucht in de cellen op te sluiten wanneer de jaloezie wordt neergelaten, waardoor een isolatiedeken voor jouw raam ontstaat.

Bekijk onze honingraatgordijnen

The grey touch.

Moderne ramen en deurkozijnen worden steeds breder verkrijgbaar in een assortiment van verschillende afwerkingen – de meest populaire kleur is antracietgrijs (RAL 7016). Daarom bieden we bij onze honingraat plissés een keuze uit antracietgrijze of witte profielafwerking. Selecteer eenvoudig jouw gewenste afwerking bij het configureren van jouw op maat gemaakte honingraat plisségordijn.

plisse gordijnen in woning
honingraat plissegordijnen palma

Mind the gap!

Eén van de belangrijkste voordelen van een honingraat plisségordijn is dat het geen opening heeft aan de zijkant – de stof beslaat de volledige breedte van de bovenrail en onderlat. De rand van de stof zit dus heel dicht bij de uitsparing in het raam, waardoor het doorgelaten licht minimaal is.

Plisségordijnen op maat.

Bij Powered Blinds bestel je eenvoudig elektrische plisségordijnen op maat. Bij elk plisségordijn vind je uitgebreide meetinstructies. Zo weet je zeker dat je juist meet en dat jouw automatische plisségordijn straks perfect in of op je kozijn past.

Een elektrisch plisségordijn van Powered Blinds kan zeer uiteenlopende afmetingen hebben:

  • Breedte tussen de 35 en 200 centimeter;
  • Hoogte tussen de 35 en 260 centimeter.
palma elektrische honingraatgordijnen grijs
honingraat plissegordijnen

Verschillende stoffen, effecten en toepassingen.

Onze collectie stoffen biedt je de keuze uit verschillende soorten honingraat plisséstoffen. Er zijn zowel donkere als lichte neutrale kleuren te verkrijgen. Door de honingraatstructuur en de speciale isolerende stof vormen de gemotoriseerde plisségordijnen een thermische barrière tussen de woonruimte en het glas, wat maakt dat de ruimte in de winter aangenaam warm blijft. In de zomer wordt de warmte met een plisségordijn juist buiten de deur gehouden.

Plisségordijnen vervullen dus niet alleen hun functie als raambekleding, maar dienen tegelijkertijd als isolatie. Daarnaast kun je kiezen uit verduisterende stof of dim out stof.

Verduisterende plisségordijnen.

Kies je voor verduisterende stof voor je automatische plisségordijnen, dan houden de gordijnen al het daglicht buiten. Je kunt de gemotoriseerde plisségordijnen dan gebruiken om de kamer volledig te verduisteren. Dit maakt verduisterende plisségordijnen perfect geschikt voor in de slaapkamer als je houdt van volledige duisternis in de slaapkamer.

Dim out of gesloten plissé gordijnen.

Dim out plisségordijnen nemen, in tegenstelling tot verduisterende plisségordijnen, niet al het daglicht weg. Wel dimmen ze het licht. De dim out honingraat plisségordijnen van Powered Blinds hebben lichtfilterfactor 3. Ze zitten dus precies tussen lichtfilterfactor 1 (lichtdoorlatende stof die veel licht doorlaat) en lichtfilterfactor 5 (verduisterende stof die geen licht doorlaat) in.

Jouw elektrische rolgordijnen als onderdeel van je Smart Home.

Het fijne van een Smart Home is dat je het zo eenvoudig kunt houden of zo uitgebreid en gemakkelijk kunt maken als je zelf wilt. Zo kun je je gemotoriseerde rolgordijnen aansluiten op de Somfy Smart Home en ze laten samenwerken met bijvoorbeeld je verlichting. Laat je huis bijvoorbeeld reageren op de schemering door je rolgordijnen naar beneden te laten gaan en je verlichting te laten aanspringen.

Somfy TaHoma

Scenario’s maken.

Door je rolgordijnen onderdeel te maken van je Smart Home, kun je ze mee laten draaien in scenario’s die je binnen je Smart Home instelt. Door vaste scenario’s binnen je Smart Home te laten opereren, kun je favoriete standen voor allerlei gemotoriseerde onderdelen van je huis instellen. De onderdelen werken vervolgens samen en creëren precies de juiste sfeer voor een bepaalde activiteit of een bepaald tijdstip. Stel bijvoorbeeld een “movie modus” in en laat met één druk op de knop je rolgordijnen zakken, je verlichting dimmen en je verwarming een graadje hoger zetten als je een film of serie gaat kijken.

Bedienen via je smartphone.

Verbind je je automatische rolgordijnen met je Smart Home, dan stelt dit je ook in staat om je rolgordijn met je telefoon te bedienen. Dat is handig als je ’s avonds op de bank zit met een bord eten op schoot en de zon ineens in je ogen schijnt, maar is ook perfect als je je op je werk ineens bedenkt dat je vergeten bent je rolgordijnen die ochtend te openen.

verduisterend rolgordijn in slaapkamer

Een goede nachtrust met verduisterende rolgordijnen.

Bij Powered Blinds vind je ook meer dan 20 verschillende stoffen die verduisterend zijn. Verduisterende rolgordijnen zijn perfect voor in de slaapkamer. Je sluit er het daglicht volledig mee buiten, waardoor je ook overdag in een verduisterde slaapkamer een dutje kunt doen.

Een goede nachtrust met verduisterende rolgordijnen.

Bij Powered Blinds vind je veel verschillende stoffen met verduisterende, lichtdoorlatende of gesloten structuur. Je hebt dus veel keuze en vindt sowieso een stof die past bij jouw interieur en wensen. Alle automatische rolgordijnen worden voor je op maat gemaakt en passen dus gegarandeerd precies voor jouw raam.

Verder heb je de volgende voordelen als je je elektrische rolgordijnen aanschaft bij Powered Blinds:

  • Uitgebreide garantie op zowel het rolgordijn als de motor;
  • Binnen 2 werkdagen verzenden we gratis kleurstalen van alle rolgordijnstoffen;
  • Gratis verzending van alle rolgordijnen in zowel Nederland als België.