Winkelwagen

Elektrische raamdecoratie

Over Powered Blinds Elektrische raamdecoratie

Powered Blinds is dé specialist in de creatie van stijlvolle en praktische elektrische raamdecoratie voor dagelijks gebruik. Het ruime assortiment Elektrische Rolgordijnen, Vouwgordijnen en Honingraat Plisségordijnen, heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van traditionele raamdecoratie.

Draadloos

 

Doordat automatische raamdecoratie snoerloos is en geen trekkoord nodig heeft, biedt het een veilig alternatief voor traditionele raamdecoratie. Weg met rommelige en gevaarlijke snoeren en koorden waar u over kunt struikelen!

Eenvoudige installatie

 

Al onze raamdecoratie is snel en eenvoudig te installeren. Het is een kwestie van de houders op de muur schroeven, de raamdecoratie met geïntegreerde motor plaatsen, en u kunt genieten van het optimale comfort van elektrische raamdecoratie.

Moeilijk bereikbaar?

 

Heeft u binnen zonwering nodig op een plaats in huis waar u moeilijk bij kunt? Bijvoorbeeld een hooggeplaatst raam of een raam achter het aanrecht of een mooie plant? Powered Blinds elektrische raamdecoratie is dé oplossing! Bedien draadloos alle raamdecoratie als groep of individueel.

Welke types raamdecoratie zijn beschikbaar?

Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Honingraat plissé

De rolgordijnen uit de House Collection hebben een basis systeem (zonder cassette) en bieden je een brede keuze aan stoffen, onderlatten, bedieningen en stroomvoorzieningen. Deze rolgordijnen kun je helemaal afstellen op jouw smaak en interieur. Je kiest uit de vele beschikbare stoffen en stelt je eigen rolgordijnen samen. Wij zorgen ervoor dat de elektrische rolgordijnen volgens jouw specificaties worden gemaakt en sturen ze je toe, klaar om gemonteerd te worden.

Geweldig voor…

  • Ideaal voor alle soorten ramen en deuren
  • Simpel en stijlvol design
  • Geeft je complete controle over de configuratie

Bekijk house collection rolgordijnen