Help en advies

Help en Advies

In de Help & Advies sectie vindt u meer informatie over de elektrische raamdecoratie producten van Poweredblinds. Kunt u de informatie niet vinden of wilt u persoonlijk geholpen worden, neem dan contact op met de klantenservice. De klantenservice is bereikbaar via info@poweredblinds.be of via tel: 02 5024156

Help and Advice Banner

Over Poweredblinds

Poweredblinds is specialist in elektrische raamdecoratie. Onze collectie bestaat uit elektrische rolgordijnen in uiteenlopende stofsoorten. In al onze rolgordijnen zit een Somfy motor, daardoor is het rolgordijn op afstand te bedienen.

Meten

De elektrische raamdecoratie van Poweredblinds wordt op maat gemaakt. Daarom is het van belang dat de afmetingen zorgvuldig, volgens de specifieke meetinstructies, worden opgenomen. Het opmeten van de hoogte en breedte kan eenvoudig zelf worden gedaan. 

Eenvoudig te monteren

De raamdecoratie is voorzien van draadloze motoren en daarom is het monteren zeer eenvoudig. 

Somfy motor & batterij

Onze raamdecoratie is voorzien van een draadloze elektrische motor. Deze is in het product geïntegreerd en dus niet zichtbaar. De draadloze motor wordt in de meeste gevallen van stroom voorzien door een batterij.

Somfy afstandsbediening

Elektrische raamdecoratie wordt bediend met een afstandsbediening, voor optimaal comfort. Deze afstandsbediening is in de fabriek al gekoppeld aan het door u bestelde product. Uiteraard zijn de instellingen desgewenst aan te passen.

Onderhoud

Het onderhouden van elektrische raamdecoratie verschilt niet veel van het onderhoud van handmatig bediende raamdecoratie. Omdat het een elektrisch product betreft zijn er echter wel een aantal bijzonderheden.

Home Motion by Somfy

Somfy noemt huisautomatisering of domotica HOME MOTION. Uw hele huis onder controle, waar u ook bent. Naast het op afstand bedienen van uw raamdecoratie is het mogelijk om nog veel meer toepassingen in uw huis op afstand te bedienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw buitenzonwering, garagedeur, verlichting maar ook uw alarmsysteem. U geniet niet alleen van het comfort van een afstandsbediening, het is zelfs mogelijk uw huis met een smartphone of tablet te bedienen.