Winkelwagen

Stel je favoriete stand in voor Valentijn met Poweredblinds raamdecoratie

Power-up je blinds, je huis en meteen ook je relatie.

Een klein gebaar kan wonderen doen.

Soms heeft je huis, net als je relatie, een upgrade nodig. Een klein gebaar kan dan wonderen doen. Een bloemetje, een geschenkje of een gezellige date. Maar wat dacht je van een slim huis? Romantiek zit’ m in de kleine dingen, een afstandsbediening bijvoorbeeld. Zo creëer jij in één handomdraai de juiste sfeer, ook tijdens Valentijn.

Love is blinds

Liefde maakt blind zegt men wel eens maar wat betekent dit? Je wereld bestaat volledig uit één persoon, je voelt je helemaal euforisch en je wordt blind voor iemands minpunten.

Ons bedrijf is ontstaan uit liefde voor alles wat mooi is maar dat maakt ons verre van blind. We hebben net oog voor de juiste verhoudingen, de juiste sferen en de meest geschikte materialen. We zijn met andere woorden voortdurend op zoek naar de juiste combinaties. Alles moet kloppen. De kwaliteit van onze materialen, de afwerking maar ook de kleuren en het design. Bovendien gaan we op zoek naar de juiste match met de juiste persoon want we willen een duurzame relatie aangaan.

We zijn dus zeker niet blind voor jouw behoeften en specifieke eisen. Ben je op zoek naar gordijnen of toch liever blinds? Twijfel je over de juiste kleuren en materialen? Een handmatige bediening of toch liever geautomatiseerd? Wij helpen je om de juiste keuze te maken. Zo heb jij een oogverblindend interieur zonder minpunten want liefde is misschien blind maar wij zijn dat allerminst.

Love is blinds - kies jouw favoriete stand
Power-up your love - kies je favoriete stand

Power-up your love!

Powered blinds, dat is het gemak zelve want je kan alles regelen vanuit je luie zetel. Is dat niet iets om verliefd op te worden? Geloof ons, in geen tijd kan je de handige Somfy Tahoma switch nog missen. Wij houden van gebruiksgemak en kwaliteit en dat is natuurlijk net datgene wat deze afstandsbediening optimaal kan bieden. Maar dat is niet alles. Je kan je slimme huis ook comfortabel bedienen met de nieuwe intuïtieve app op je smartphone of op je tablet. Of programmeer je twee favoriete scènes op de twee knoppen aan de bovenkant voor een eenvoudige bediening – één druk op de knop en de magie kan beginnen. Power dus je blinds, je huis en meteen ook je relatie up want op bepaalde momenten wil je echt geen tijd verliezen om je gordijnen of blinds manueel te sluiten.

Wat is jouw favoriete standje?

Geef toe, we maken het ons gewoon erg moeilijk met deze vraag, want ze laat je in alle eerlijkheid sprakeloos achter. Toch menen we het serieus al hebben we misschien net iets anders in gedachte. Wij hebben het natuurlijk over ons smart home systeem om je het leven gemakkelijk te maken. Creëer scènes die bij jou en jouw dagelijks leven passen. Kies tussen handmatige scènes, gepland of geavanceerd en laat je huis voor zichzelf zorgen.

Zo houd jij tijd over om de dingen te doen die je echt leuk vindt, of het nu Valentijn is of niet. Geniet van je huis, je smart home systeem van Somfy en van elkaar!

Happy Valentine!

Antraciet raamdecoratie in woonkamer