Elektrische raamdecoratie van Poweredblinds 2

Over elektrische raamdecoratie van PoweredblindsPoweredblinds is dè specialist in de creatie van stijlvolle en praktische elektrische raamdecoratie voor dagelijks gebruik. Het ruime assortiment Smart Home rolgordijnen, vouwgordijnen en horzontale jaloezieën dat wij bieden, heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van traditionele raamdecoratie.
 

DraadloosDoordat automatische raamdecoratie snoerloos is en geen trekkoord nodig heeft, biedt het een veilig alternatief voor traditionele raamdecoratie. Weg met rommelige en gevaarlijke snoeren en koorden waar u over kunt struikelen!

Eenvoudige installatieAl onze raamdecoratie is snel en eenvoudig te installeren. Het is een kwestie van de houders op de muur schroeven, de raamdecoratie met motor plaatsen, en u kunt genieten van het comfort van electrische raamdecoratie.

Geen moeilijk te bereiken plaatsenHeeft u raamdecoratie nodig op een plaats in huis waar u moeilijk bij kunt? Zoals bijvoorbeeld een hooggeplaatst raam of een raam achter het aanrecht? Dan is onze elekrtische raamdecoratie de oplossing! Met een druk op de knop opent en sluit u alle raamdecoratie.
 Uit welke types kan ik kiezen?

Electrische rolgordijnen zijn zeer gewild. De motor is mooi weggewerkt in de buis, daardoor nemen ze weinig ruimte in. Het systeem werkt soepel en geeft uw interieur een stijlvolle, verzorgde uitstraling.

Ideaal voor..

Alle maten raam- en deur openingen
Simpel en stijlvol design
Complete positienauwkeurige controle

Bekijk onze rolgordijnen
Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Laat ons weten wat uw wensen zijn, wij helpen u graag met het zoeken van de beste oplossing!


 Hoe werkt het?

Onze raamdecoratie wordt bestuurd met betrouwbare Somfy motoren, deze staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Uit de verschillende batterij opties en afstandsbedieningen die Poweredblinds biedt, kiest u precies de stroomvoorziening en afstandsbediening die bij u past.


Klik op een van de items in het plaatje en ontdek hoe het werkt


Motor

Uw rolgordijn wordt aangedreven door een Somfy motor. Deze motor is uit het zicht ingebouwd in de rolbuis. Aan u de keuze of u de motor op oplaadbare batterij of netadapter wilt laten draaien. Op de Somfy motor zit een uitgebreide garantie van 3 jaar.


Cassette opties Poweredblinds


Poweredblinds standaard rolgordijn systeem

Rolgordijnen worden standaard uitgerust met dit systeem, bestaande uit twee bevestigingssteunen aan de zijkanten van het rolgordijn.

Poweredblinds rolgordijn met open cassette

Dit systeem bestaat uit een dunne cassette die het bovenste deel van de rolgordijn rol afdekt. De cassette is aan de voorkant bedekt met een strook van de rolgordijnstof.


Poweredblinds rolgordijn met gesloten cassette

Deze cassette bedekt de rol van het rolgordijn volledig en is aan de voorkant bedekt van een strook van de rolgordijnstof.

Cassette opties


Open rolgordijn systeem

Hierbij is de rol met stof van het rolgordijn zichtbaar. Aan linker en rechterzijkant van het rolgordijn zit een zijsteun. De hoogte van de zijsteun is 6 cm en de diepte is 7 cm (aantal cm dat de zijsteun naar voren uitsteekt).

Gesloten systeem met vierkante cassette

Hierbij is de rol met stof van het rolgordijn verwerkt in een vierkante cassette.De hoogte van de vierkante cassette is 8 cm en de diepte is 8 cm (aantal cm dat de cassette naar voren uitsteekt).


Gesloten systeem met ronde cassette

Hierbij is de rol met stof van het rolgordijn verwerkt in een ronde cassette. De hoogte van de ronde cassette is 8 cm en de diepte is 8 cm (aantal cm dat de cassette naar voren uitsteekt).


Stroomvoorziening


Standaard of oplaadbaar Batterij pakket

U kunt kiezen uit een Standaard Somfy lithium batterij pakket voor draadloos elektrische raamdecoratie of een oplaadbaar batterij pakket. Het standaard Somfy lithium batterij pakket bestaat uit: - een Somfy navulbare batterijhuls - 8 x AA lithium batterijen - bevestigingsclips voor de batterijhuls. Of kies voor Somfy's hervulbare batterijhuls met 10 AA NiMH oplaadbare batterijen, dit pakket geeft u het gemak van batterijvoeding zonder bedrading. Wanneer de batterijen leeg zijn kunt u ze opladen met de Somfy oplader (apart aan te schaffen). Dit batterij pakket bestaat uit: - een Somfy hervulbare NiMH batterijhuls - 10 x AA NiMH oplaadbare batterijen - bevestigingsclips voor de batterijhuls

Stekker adapter

Somfy's stekker adapter sluit u eenvoudig aan op de motorkop en vervolgens in het stopcontact. Voor deze oplossing is een stopcontact binnen een afstand van 3 meter van het elektrische rolgordijn nodig.