Winkelwagen

Duo Rolgordijnen op maat

Duo Rolgordijnen op maat

Creëer de perfecte sfeer met duo rolgordijnen

Met duo rolgordijnen op maat heb je de sfeer in de kamer volledig in de hand. Meer of minder lichtinval? Meer of minder uitzicht? Speel met licht en schaduw en breng je interieur tot leven.

Duo rolgordijnen op maat gemaakt

Duo rolgordijnen  zijn de ideale raambekleding voor kamers waar je wensen voor licht en privacy kunnen wisselen. Met deze raamdecoratie vind je altijd de juiste balans tussen inkijk, uitzicht en natuurlijk daglicht. Als je de duo rolgordijnen op maat laat maken, kun je optimaal genieten van de voordelen doordat lichtkieren of overtollige stukken stof worden voorkomen.

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met afwisselend transparante en niet- of semi-transparante stofbanen. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen plaats je de stofbanen op een specifieke manier achter elkaar, waardoor je heel precies de lichtinval kunt bepalen. Meer privacy nodig of juist zin in meer zonlicht? In een handomdraai pas je de stand van de duo rolgordijnen aan. Creëer de perfecte ambiance voor elk moment van de dag.

cassette duo rolgordijn zwart

Speel met licht en schaduw

Met de twee stofbanen creëer je een betoverend spel van natuurlijk daglicht en zachte schaduwstrepen. Je meubilair wordt geaccentueerd en je zet in een handomdraai de juiste sfeer neer voor elke gelegenheid. Harmonieus en stijlvol: duo rolgordijnen verrijken je interieur.

Elektrische duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen staan ook wel bekend als roljaloezieën en dat is niet vreemd. Ze verenigen namelijk de praktische werking van jaloezieën met de sfeervolle, warme stijl van gordijnen. Combineer deze twee typen raambekleding en het resultaat is de unieke uitstraling van duo rolgordijnen.

Als je de sfeervoordelen van duo rolgordijnen optimaal wilt benutten, kies je voor elektrische duo rolgordijnen van Poweredblinds. Deze zijn voorzien van een elektrische motor van het kwaliteitsmerk Somfy en zijn op afstand te bedienen. Niet alleen maak je het jezelf makkelijk met elektrische duo rolgordijnen, maar je kunt de lichtinval en inkijk zeer precies regelen. Je hoeft niet meer bezig te zijn met koordjes: met één druk op de knop staan je rolgordijnen in jouw favoriete stand.

houten jaloezieen elektrisch
duo rolgordijn stof

Gratis kleurstalen: test de stof en kleur

Elektrische raamdecoratie is een investering waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben. Een duurzame aankoop, dus. Bovendien is je raambekleding essentieel voor de sfeer en ambiance die je wilt uitdragen met je interieur.

Daarom kun je bij ons gratis kleurstalen bestellen voor je toekomstige duo rolgordijnen. We hebben drie soorten stof in ons assortiment opgenomen, elk met een eigen textuur en uitgesproken karakter. Deze stoffen zijn in diverse kleuren uitgevoerd. Vraag kosteloos een paar kleurstalen aan en maak een keuze waar je echt achter staat. Welke textuur vind je het prettigst? Wil je een opvallende tint of ga je voor subtiel gekleurde raambekleding?

Onze tip? Pak de kleurstalen er op meerdere momenten van de dag bij. Op die manier kun je de stof en kleur beoordelen bij verschillende soorten lichtinval.

Verduisterende duo rolgordijnen voor in de slaapkamer

Ideaal voor de slaapkamer: verduisterende duo rolgordijnen. Door een van de twee stofbanen uit te voeren in verduisterende stof, kun je eindeloos variëren met de lichtinval in je slaapkamer. Slaap je graag in complete duisternis, maar word je graag wakker met natuurlijk buitenlicht? Dan zijn elektrische verduisterende rolgordijnen de beste keuze voor raambekleding in je slaapkamer.

cassette duo rolgordijn
somfy tahoma smart home

Hoogwaardige buismotor van Somfy

De elektrische duo rolgordijnen van Poweredblinds zijn uitgerust met een hoogwaardige buismotor van het kwaliteitsmerk Somfy. Deze motor opent en sluit geruisloos de gordijnen en kan zowel aangesloten worden op netstroom als op duurzame batterijen werken. Gun jezelf comfort en gemak. Alle manieren van handmatige bediening worden overbodig: de motor doet het zware werk voor je.

Door je elektrische duo rolgordijnen te koppelen aan een smart home, maak je het jezelf nog makkelijker. De Somfy TaHoma is een smarthomesysteem dat naadloos samenwerkt met al je slimme apparaten. Stel bijvoorbeeld scenario’s in voor ochtenden, avonden of wanneer je op vakantie bent en de schijn wilt wekken dat je nog thuis bent. De automatische gordijnen openen en sluiten bijvoorbeeld op vaste tijden en de lampen springen automatisch aan. Het is heel eenvoudig: via de app of met voice control bedien je je hele smart home.

BEDIEN MET AFSTANDSBEDIENING

Ideaal als je meerdere elektrische gordijnen in je huis geïnstalleerd hebt. Met de my-functie zet je je raamdecoratie meteen in jouw favoriete stand.

Simply Good elektrisch rolgordijn - semi transparant
BEDIEN MET DE APP

Overal waar je maar bent zijn je gordijnen binnen handbereik. Stel routines in, zodat je wakker wordt met natuurlijk zonlicht en ’s avonds niet meer hoeft na te denken over je privacy.

BEDIEN MET WANDSCHAKELAAR

Deze draadloze wandbediening is subtiel en overal aan de muur te installeren. Druk op de my-knop en je duo rolgordijnen rollen vanzelf af naar je favoriete stand.