Winkelwagen

PBNS - Duo rolgordijn stoffen OUD

Fabrics Banner

Stoffen met een verhaal.

Stuk voor stuk een eigen karakter.

Onze stoffen. Niet zomaar stukjes textiel. Maar doordachte filters tussen het buitenlicht en de gewenste ambiance binnenshuis. Gebaseerd op het principe waarmee maanlicht weerspiegelingen en schaduw creëert. Diffuus invallend licht van een wonderbaarlijke schoonheid. Ook voor de sterkte van onze stoffen halen we inspiratie uit de wereld om ons heen. Zo stond de schelp model voor z’n efficiënte bescherming tegen externe invloeden. Onze collectie bestaat uit zes verschillende soorten. Elk met z’n eigen karakter en kwaliteiten.

Oeko-Tex

Shop

Semi Transparent

Shop

Vochtige ruimten

Shop

Ecoluxury: grote stappen voor een kleine ecologische voetafdruk.

Verantwoord produceren. Recycled materiaal gebruiken. We doen beide. U herkent het resultaat aan het EcoLuxury label, dat vier verschillende pijlers heeft:

  • Gerecyclede garens
  • Eco geproduceerd
  • Oeko-tex
  • FSC papier
Duo rolgordijnen woonkamer wit
duo elektrische rolgordijnen

Gerecyclede Garen.

We kunnen onze ogen niet sluiten voor de hoeveelheid afval en plastic op onze planeet. Onze missie is dan ook helder: creëer duurzame schoonheid van gerecyclede materialen. Dé manier om onze natuur weer toekomst te geven.

 

EcoProduced.

Minder water. Meer groene stroom. Hogere efficiëntie. Slimmere logistiek. Zo verduurzamen we uiteindelijk de volledige produktie.

Oeko-tex.

Misschien wel ‘s werelds meest bekende certificaat om er zeker van te zijn dat textiel geen schadelijke stoffen voor de mens bevat. Onze Okoe-tex producten zijn ingedeeld in twee klassen:

– producten met direct huidcontact
– huishoudtextiel

 

FSC Papier.

FSC staat voor Forest Stewardship Council. Het gebruik van FSC gecertificeerd papier garandeert een beter bosbeheer. Zorgt voor behoud van de bio-diversiteit. Draagt wereldwijd bij aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. En houdt de economische waarde van het bos in stand.

duo rolgordijnen woonkamer